Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Słuchanie muzyki przez blueetoth pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam adu a4 b8 i chciałbym słuchać muzyki przez blueetoth.. Gdy łączę się z Audi normalnie jak ktoś zadzwoni to normalnie się wyświetla, ale jak mam zrobić żeby muzyka leciała. Posiadam mmi 2g.. Gdy puszczam muzyke to tak jak bym puszczał z telefonu bo z telefonu leci, jakieś pomysły? Trzeba to włączyć czy jak? 

Opublikowano
4 godziny temu, xentix33 napisał:

Witam. Posiadam adu a4 b8 i chciałbym słuchać muzyki przez blueetoth.. Gdy łączę się z Audi normalnie jak ktoś zadzwoni to normalnie się wyświetla, ale jak mam zrobić żeby muzyka leciała. Posiadam mmi 2g.. Gdy puszczam muzyke to tak jak bym puszczał z telefonu bo z telefonu leci, jakieś pomysły? Trzeba to włączyć czy jak? 

Uzupełnij profil jaki masz samochód. Bluetooth w A4 B8 ogólnie był tylko zrobiony pod rozmowy telefoniczne.

Aczkolwiek jeżeli masz MMI 2G to jedyne co możesz zrobić to kupno adaptera (ale i tak nie będziesz mógł zmieniać na MMI muzyki, tylko bezpośrednio na telefonie).

Bez adaptera przesyłanie muzyki z telefonu działa tylko na MMI 3G+, które było w polifcie A4-B8 w latach 2012-2015.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszem wobec ! Witam wszystkich.

Korzystając z tematu. Chcę zapytać o interfejs Bluetooth pod ami które mam w schowku.

Wygląda na to że moje mmi to 3g low Basic 

Wersja oprogramowania BNav...

Czy koniecznie potrzebuje interfejs Bluetooth z dodatkowym zasilaniem pod USB ? Ten bez nie zadziała ? 

Ogólnie w aucie poza tym ami nie znalazłem nic więcej USB ani AUX ... I końcowo chce ominąć każde zbędne kabelki np.pod zapalniczkę by zasilić te blutu.

Proszę o podpowiedź jak to wygląda bo ciągle nie mam pewności.