Smoczyca Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witam, W sumie nie byłam pewna w którym dziale umieścić temat, mam nadzieję, że jeśli wybrałam zły, to nie będzie jakichś bardzo poważnych konsekwencji. Do rzeczy: Planuję w najbliższym czasie update'ować audio w mojej lali. Na radio mam już fundusze, jeszcze tylko nie wybrałam modelu, skrzynia basowa stoi w domu, zakupiona jeszcze do mojej pierwszej furki, która niestety nie doczekała .... A pytanie moje brzmi czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zna jakiś warsztat/firmę/osobę prywatną w obrębie Warszawy i okolic, której chciało by się bawić w ciągnięcie kabli przez cały samochód i podłączanie tego wszystkiego (i ewentualnie jaki byłby koszt)? Pozdrawiam
wit.s Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Będzie robić za reklamę :biggrin: , ale co tam. Ja w Wawie doświadczyłem: Media Centrum. ul. Chłodna 35/37 0-22 624 34 21 www.caraudiovideo.com.pl podpinali mi cudem odnalezionego ori suba. i jeszcze jeden gościo na Ludnej, ale nie pamiętam adresu, a strona www wyłączona. Mam do niego tel 0-22 621-09-49. Zakładał mi nowe radio, cóśtam przepinał w instalacji. Byłem bardzo zadowolony. Co do cen-proponuję z chłopakami kontakt telefoniczny :biggrin:
Recommended Posts