Siliconek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Witam, Ściągnąłem z USA Audi A4 B8 LIFT. Z przodu mam tylko lewą lampę (nr: 8K0941005E). Chciałbym ją sprzedać i kupić dwie (wersja EU, nr: 8K0941005C I 8K0941006C). Czy będzie to p&p? Wiem, że trzeba jeszcze zakodować, ale zastanawiam się czy wtyczki, itd. będą pasować. Z góry dzięki za odpowiedź.
Siliconek Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2021 + Jeżeli mam lusterka boczne grzane, fotochrom (chyba?) i z pamięcią to mają one 8pin?
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Tak beda pasowac Jesli bys potrzebował zakodowac PL MENU czy lampy to Zapraszamy Vagautoservice Rzeszów - Strona główna | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Vagautoservice Rzeszów, Krasne. 1335 osób lubi to · 27 osób mówi o tym. Firma VAG AUTOSERVICE której właścicielem jest wieloletni pasjonat marki oraz osoba znana w środowisku właścicieli aut AUDI.
Siliconek Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2021 20 minut temu, wrclaguna napisał: Tak beda pasowac Jesli bys potrzebował zakodowac PL MENU czy lampy to Zapraszamy Vagautoservice Rzeszów - Strona główna | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Vagautoservice Rzeszów, Krasne. 1335 osób lubi to · 27 osób mówi o tym. Firma VAG AUTOSERVICE której właścicielem jest wieloletni pasjonat marki oraz osoba znana w środowisku właścicieli aut AUDI. Na pewno się odezwę Mam jeszcze pytanie odnośnie lusterka zewnętrznego, bo już zgłupiałem. Lewe lusterko ma 12 kabelków dochodzących do jednej wtyczki. To będzie 12 pin? 10 pin? 8 pin?
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 6 pinów - (tylko grzanie ) 8 pinów (6+2) - side assist + to co wyżej 8 pinów grzanie regulowane elektr. i instalacja pod fotochrom 10 pinów - to co 8 + składanie (plus instalacja fotochrom) 12 pinów - (10+2) to to co wyżej + side assist 14 pinów - full opcja (grzanie, składanie, fotochrom, pamieć lusterek+ side assist )
Siliconek Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Tyle, że ja nie mam ani side assist, ani składania. Mam grzanie, regulowanie elektr., fotochrom i pamięć. A kabelków 12 w jednej wtyczce. Nie widzę takiego zestawiania w tej instrukcji, którą wrzuciłeś. I mam zagwozdkę jakie lusterko zamówić :| Czyżby 8 pin?
Rekomendowane odpowiedzi