Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] O co chodzi z centralką ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu nadmienie ze szukałem i9 nic njie znalazłem mam A4 z 96r już jakieś pół roku i ostatnio zaciekawiło mnie gdzie są drugi trzeci kluczyk i ku mojemu zdziwieniu okazało sie ze jeden jest z pilotem a widac po nim ze był najwiecej uzywany cały czas myslałem ze jest tylko centralka z kluczyka a tu niespodzianka!!!

Dobra sprawa taka z tego co wiem to jest na podczerwien bo żadne switełko nie świeci tylko ze nic nie działa chciał bym wiedziec jake napiecie powinna miec bateria w kluczyku i gdzie w samochodzie znajduje sie centralka odbiorcza tzn gdzie ta podczerwien ma leciec jak zaprogramować to mniej wiecej wiem. a jesli to wogule nie z tego auta jest co to moze byc?????

Opublikowano

Jak masz w kluczyku diodę i przycisk to albo to jest zwykła lampka (może baterie padły) albo faktycznie podczerwień (też pewnie baterie padły) nie wiem jakie napięcie powinna mieć bateria w kluczyku (w ogóle ja mam 4 bateryjki takie do zegarków) wymień je sobie koszt takich dobrych bateryjek (nie kupionych u ruskich) to grosze jakieś 20 zł

Odbiornik znajduje się na słupku B (tym pomiędzy drzwiami) tam na wysokości dolnej krawędzi szyb nietrudno tego nie zauważyć no chyba że masz całkiem płaski słupek i nic tam nie ma to znaczy że nie masz podczerwieni

Jak zmienisz bateryjki w kluczyki "wyceluj" diodą z kluczyka w to i naciśnij przycisk (nie z 20 metrów pamiętaj że to podczerwień a nie radiówka czyli działa na jakieś 5 metrów może mniej ale najlepiej spróbuj z 1-2 metrów)

Ps. odbiornik znajduje się na obydwu słupkach po lewej i prawej stronie auta

Ps2. Jak zmienisz bateryjki i nie będziesz pewien czy działa idź do całkiem ciemnego pomieszczenia popatrz się w diodę i naciśnij przycisk jeżeli działa powinieneś na ułamek sekundy zobaczyć taki delikatny czerwony błysk w diodzie

Opublikowano

Jeżeli masz kamerę to wyceluj w nią pilot. Jeżeli jest na podczerwień to będzie widać światło. (może być aparat cyfrowy z możliwością nagrywania lub kamera w komórce)

Opublikowano

Jeżeli masz kamerę to wyceluj w nią pilot. Jeżeli jest na podczerwień to będzie widać światło. (może być aparat cyfrowy z możliwością nagrywania lub kamera w komórce)

He dobre tego nie znałem :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

http://moto.allegro.pl/item616745723_sterownik_zamka_audi_a3_a4_a6_a8_2x_scyzoryk_logo.html

Dobra sprawa rozwiązana ktoś coś kombinował i nie ma czujnika podczerwieni pozostał mi sie tylko kluczyk ale co myslicie o takiej wersji zeby założyć ciekawi mnie jak wygląda spraw immo czy trzeba go kodowac czy przełożyć plasticzek z starego kluczyka???[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 21:17_________________________________________________hej brak opinni na ten tema??