Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] DVD w podsufitce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam się nad montażem takiego otwieranego lcd z dvd w podsufitce która zostanie wymieniona na czarną

coś takiego jak np tutaj --> http://allegro.pl/item600660337_sklep_monitor_podwieszany_lcd_tft_17_cali_od_ss.html

co myślicie o takim bajerze? nie zepsuje mi to smaku w aucie? bo korci mnie niesamowicie :gwizdanie:

może ktoś ma coś takiego? :cool1:

Opublikowano

Ten to akurat sam lcd bez dvd :wink4:. Swojego czasu też o tym myślałem powodem był mój dzieciak bo dla mnie nie użyteczne (raczej nie da się oglądać filmu i jechać :) ); z tym że ja rozważałem opcję montażu na zagłówkach - był taki zestaw player, słuchawki, 2 monitory na zagłówki za ok 800 -1000 zł. Jedyny problem to złodziejaszki :(

Opublikowano
  • Autor

Ten to akurat sam lcd bez dvd :wink4:. Swojego czasu też o tym myślałem powodem był mój dzieciak bo dla mnie nie użyteczne (raczej nie da się oglądać filmu i jechać :) ); z tym że ja rozważałem opcję montażu na zagłówkach - był taki zestaw player, słuchawki, 2 monitory na zagłówki za ok 800 -1000 zł. Jedyny problem to złodziejaszki :(

pokazałem tylko przykład jak to wygląda jak by ktoś nie wiedział :) ja generalnie bardzo dużo czasu spędzam w aucie i raz że dla pasażerów super a dwa że na postoju jak znalazł... złodziejaszkami się nie przejmuje bo u mnie nic przez szyby prawie nie widać a w nocy na strzeżonym :gwizdanie:

Opublikowano

no i super że bez dvd :good:

pociągniesz kabelki do schowka albo pod siedzonko i tam zrobisz odtwarzacz.

Musisz sprawdzić jak będzie leżeć na podsufitce i jaki ma system mocowań, montowałem pare takich urządzeń w swoich busach i powiem że zawsze dobrze to wyglądało!

Tylko kup coś markowego, a nie jakąś mante czy inne voicekrafty :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

no i super że bez dvd :good:

pociągniesz kabelki do schowka albo pod siedzonko i tam zrobisz odtwarzacz.

Musisz sprawdzić jak będzie leżeć na podsufitce i jaki ma system mocowań, montowałem pare takich urządzeń w swoich busach i powiem że zawsze dobrze to wyglądało!

Tylko kup coś markowego, a nie jakąś mante czy inne voicekrafty :tongue4:

hmm w sumie to potem jeszcze tylko dorwać jakiś odtwarzacz z tunerem i będzie cacy... :gwizdanie:

ok to już wiem gdzie pójdzie jeszcze kapitał :decayed:

a co do firmy to bez obaw... ori Audi nie ma ale coś wymodzę :>