AudiFejkEs Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witam Posiadam Audi A4 B5 Lift. Oryginalnie było 2.5 TDI i ktoś zrobił SWAP na AFN skrzynia manual 5B teraz mam okazje kupić komplet na SWAP 2.7 BiT z manualną skrzynią 6B które wsadzone jest do Passata b5. I teraz pytanie czy poza doprowadzeniem wiązki do pompy paliwa ( do zbiornika ) będzie jeszcze coś co mnie zaskoczy ? Dodam że nie jest to moja pierwsza zabawa w SWAP silnika. Pytam głównie dlatego żeby przewidzieć koszty jakie będą się z tym wiązały. Za każdą podpowiedz będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zbiornik paliwa z pompą Komp z wiązką + na grodzi mało co będzie ci pasować. Teraz z jakiego roku masz to auto bo możesz tu pokombinować z ECU na me 7.1.1 Licznik z benzyny jaki dyfer był wsadzony do passata ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiFejkEs Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Moje Audi to Lift z 2000r ośka Silnik oryginalnie jest z Audi A6 C5 AllRoad ale nie wiem jaki rok Włożone jest do passata B5 przed lift z napędem na przód Tyle wiem na chwilę obecną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi