Łukasz__ 0 Posted January 20 Share Posted January 20 Witam, mam problem z światłami awaryjnymi, po odpaleniu auta zaczynają mrugać nie zawsze, przeważnie rano mogę je od razu wyłączyć. Może ktoś miał taki problem i sobie jakoś poradził A4 B5 1.6 2000r Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawloo7 11 Posted January 20 Share Posted January 20 Spróbuj podmienić włącznik świateł awaryjnych. Albo jak czytałem w innym temacie pompka centralnego zamka może robić zwarcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz__ 0 Posted January 20 Author Share Posted January 20 30 minut temu, pawloo7 napisał: Spróbuj podmienić włącznik świateł awaryjnych. Albo jak czytałem w innym temacie pompka centralnego zamka może robić zwarcie. Dobra postaram się to sprawdzić jak tylko kupię taki włącznik i dam znać czy pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elhape 12 Posted January 20 Share Posted January 20 Za nim kupisz to może spróbuj go odłączyć i zobaczyć czy problem dalej występuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts