LowcaG Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam, przedstawiam wam moje autko. Avant rok 2008, silnik CAGA, zawias 1BV Autko kupione na poczatku roku, do tej pory zrobilem w nim podstawowy serwis, Kola lato 19 Vossen CVT Do zalozenia czeka dokladka Maxton Design przod Wydech 2 koncowki od 2.7 TDI A5 Grill czarny polysk Zrobiony soft na 178 kuca W planach jest zalozenie sprezyn obnizajacych eibach SportLine, lotki na tylna klape od s line, listwy progowe s linem kierownica multifunkcja scieta s line. Pozdrawiam grupowiczow 1
LowcaG Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2022 Dziekuje panowie, wpadly sprezynki eibach + sportowe amorki oraz czekam na dokladke maxtone na przedni zderzak, zastanawiam sie nad dachem folia czarny polysk co myslicie?
slawinho Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Koniecznie listwy progowe do znaczka sline . Furka fajna podobna do mojej w Sedanie. Co do dachu ja mam czarny szyberdach i fajnie to wygląda wiec cały czarny dach może być spoko Edytowane 3 Lipca 2022 przez slawinho
LowcaG Opublikowano 10 Lipca 2022 Autor Opublikowano 10 Lipca 2022 Czekam nadal na maxtone na przod, do tego dojda lusterka czarny polysk, dach czarny polysk, moze jakis dystans zeby delikatnie zrownac kola z blotnikami, na ta chwile rozwazam jeszcze listwy progowe od s line
Rekomendowane odpowiedzi