RaQ1911 Opublikowano 28 Lutego 2023 Opublikowano 28 Lutego 2023 Cześć, w innym temacie wyczytałem, że w skład "pakietu schowek" wchodził m.in. "Uchwyt na napoje w podłokietniku z tyłu". Dokładał ktoś? Jako element występuje podłokietnik/uchwyt/ czy cała kanapa? pozdrawiam,
pawelekz1 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Hej na aliexpress występuje taki podłokietnik. Jednak cena 1600 zł troche drogo no i niestety w kolorze tylko czarnym więc nie pasującym do mojej tapicerki
pawelekz1 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Czy orientuje się ktoś jak wygląda wymiana takiego podłokietnika?
pawelekz1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W dniu 19.06.2024 o 11:16, pawelekz1 napisał(a): Czy orientuje się ktoś jak wygląda wymiana takiego podłokietnika? Udało mi się ogarnąć. Kupiłem część tylnej kanapy z podłokietnikiem z uchwytami na napoje niestety uszkodzonym. Zamówiłem juz z aliexpres. Można wymienić sam podłokietnik. Pasuje idealnie w miejsce po podłokietniku tym bez uchwytu na kubki. Pomiędzy podłokietnikiem a plecami jest plastik który trzeba czymś cienkim podważyć i wtedy jest dostęp do śruby żeby odkręcić . Po prawej jest śruba a po lewej trzeba wyciągnąć boleć i tyle. Poniżej zdjęcia przed i po. Jeszcze nie skończone bo czekam na nowy cupholder. Ten nie ma osłony na górze i brakuje jednego plastika w środku.
Rekomendowane odpowiedzi