atolx Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Witam, możecie polecić firmę, która oklei piano black we wnętrzu folią bezbarwną? Dziękuję
dekiel 13 Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) Podzwoń zapytaj w firmach oklejających auta , nie powinno być problemu z tym. Edytowane 23 Marca 2023 przez dekiel 13
atolx Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Opublikowano 23 Marca 2023 3 minuty temu, dekiel 13 napisał(a): Podzwoń zapytaj w firmach oklejających auta , nie powinno być problemu z tym. Wolałbym kogoś sprawdzonego, nie chcę ryzykować że ktoś mi porysuje plastiki albo przyklei krzywo czy z pęcherzykami powietrza.
dekiel 13 Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Przecież oni oklejają całe auta za grube tysiące , nie sądzę żeby taki zonk nastąpił był .Zadzwoń i zapytaj czy zrobią i czego wymagasz. Poza tym elementy muszą być zdemontowane przy oklejaniu.
Rozwiązanie atolx Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Rozwiązanie Opublikowano 26 Maja 2023 W dniu 23.03.2023 o 15:49, dekiel 13 napisał(a): Przecież oni oklejają całe auta za grube tysiące , nie sądzę żeby taki zonk nastąpił był .Zadzwoń i zapytaj czy zrobią i czego wymagasz. Poza tym elementy muszą być zdemontowane przy oklejaniu. Znalazłem firmę, która mi to okleiła bez demontażu. Mają gotowe formatki do konkretnego samochodu, wszystkie elementy piano black wewnątrz i słupki drzwi na zewnątrz. GHOSTCAR w Warszawie, ul. Połczyńska 126. Zajmują się oklejaniem i detailingiem samochodów. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi