przemcio456 Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 Witam wszystkich, poproszę o podpowiedź czy przy doborze zawieszenia kompletnego z tył ma znaczenie czy Audi jest przed liftem czy po lifcie. Ja ma Audi 1.8 benz kombi z 2011 r przed liftem i w mojej miejscowości jest zawieszenie tylne które by mi pasowało ale jest dopisek że z wersji po lifcie czy ma to znaczenie czy ono jest takie same. Pozdrawiam
luk330 Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 7 godzin temu, przemcio456 napisał(a): Witam wszystkich, poproszę o podpowiedź czy przy doborze zawieszenia kompletnego z tył ma znaczenie czy Audi jest przed liftem czy po lifcie. Ja ma Audi 1.8 benz kombi z 2011 r przed liftem i w mojej miejscowości jest zawieszenie tylne które by mi pasowało ale jest dopisek że z wersji po lifcie czy ma to znaczenie czy ono jest takie same. Pozdrawiam troche nie ten dział. Co masz na myśli pisząc zawieszenie? Amortyzatory i sprężyny mają swoje klasy wagowe zależne od rodzaju nadwozia, napędu, silnika, skrzyni biegów, wyposazenia i rynku, na którym było sprzedawane. A pozostałe części zawieszenia to nie wiem, mogą być jakieś róznice w szczegółach, typu na przykład jakaś średnica tulei.
Rekomendowane odpowiedzi