hunter91 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam. Z racji tego że s4 trochę dużo pali na codzien zakupiłem sobie w dość ładnym stanie Małyszowke Auto w środku dość fajnie wyposażone. Rnse Elektryczne fotele Bose Multi kiera Kolorowy fis Klimatyzowany schowek Zmieniarka 1BV 2.5 TDI BAU Tiptronic Quattro Więcej zdjęć niedlugo po robię bo fotograf że mnie marny Wleciały już nowe opony Dunlop Sport Maxx Felga z A5 bardzo mi się spodobała
hunter91 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Oczywiście ciekło z dekli trochę,po otwarciu niespodzianka... Oczywiście udało się założyć bez targania przodu i zdjęciu wałków
peter22 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 5 godzin temu, hunter91 napisał(a): Oczywiście ciekło z dekli trochę,po otwarciu niespodzianka... Oczywiście udało się założyć bez targania przodu i zdjęciu wałków Co to takiego ?? Mam identyczny silnik .
hunter91 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W dniu 12.08.2023 o 16:23, peter22 napisał(a): Co to takiego ?? Mam identyczny silnik . to są dzwigienki zaworowe,łby sie urwały i wyskoczyły razem z popychaczami
peter22 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 3 godziny temu, hunter91 napisał(a): to są dzwigienki zaworowe,łby sie urwały i wyskoczyły razem z popychaczami Jakieś objawy ??
hunter91 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2023 20 godzin temu, peter22 napisał(a): Jakieś objawy ?? generalnie nie zauważyłem ale teraz auto jest mocniejsze,dlatego ze spadly z wydechowych jakby spadly obie z jednego cylindra to by auto nie chodziło na jeden gar. warto zajrzec pod pokrywe bo mi jeszcze wałek uszkodziło przez to że musiało nawinąc się pod.
peter22 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 4 godziny temu, hunter91 napisał(a): generalnie nie zauważyłem ale teraz auto jest mocniejsze,dlatego ze spadly z wydechowych jakby spadly obie z jednego cylindra to by auto nie chodziło na jeden gar. warto zajrzec pod pokrywe bo mi jeszcze wałek uszkodziło przez to że musiało nawinąc się pod. Ok dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi