Norbert699 Opublikowano 18 Września 2023 Opublikowano 18 Września 2023 Witam zaczęły mi wyskakiwać błędy od esp oraz hamulca ręcznego znalazłem wode w bagazniku przy bezpieczników od czego zacząć szukania skad ta woda się leje?
zozol Opublikowano 18 Września 2023 Opublikowano 18 Września 2023 (edytowane) Cześć, u mnie "woda" brała się z zardzewiałego silnika tylniej wycieraczki co występuje chyba dosyć często w tych autach (płyn do spryskiwaczy płynie przez silnik). Natomiast jeśli woda jest przy bezpiecznikach to warto rzucić okiem czy ktoryś sie nie przepalił (bez powodu raczej się nie palą) i być może to powód błędów hamulca/esp. Ewentualnie porozbierać troche strefe bagażnika i zobaczyć skad ta woda + możesz odłączyć AKU na wszelki wypadek przed przystąpieniem do diagnozy Przy okazji rzuć sobie okiem na rozpiskę bezpieczników (który do czego) - Audi A4/S4 (B8/8K) (2008-2016) – skrzynka bezpieczników - Schematy bezpieczników AUTOBEZPIECZNIKI.PL Schemat skrzynki bezpieczników - Audi A4/S4 (B8/8K). Lata produkcji: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016. Powodzenia Edytowane 18 Września 2023 przez zozol
Rekomendowane odpowiedzi