Nixanix Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 Cześć wszystkim domyślam się że temat wałkowany notorycznie ale nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi a nerwy już zszargane . Kiera podmieniona na czteroramienną z multi od innej b6 kwestia podłączenia .wtyczki się różnią doradzcie proszę czego mi tu brakuje czy co powinienem zmienić żeby to podłączyć moduł taśmę ? Z góry dzięki jestem właścicielem od niedawna
A4b6quattro Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 W moduł trapezowy podpinasz.Po niżej w temacie, masz napisane co i jak,i zdjęcia.
Nixanix Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) Rozumiem że muszę dokupić moduł trapezowy do kiery i dalej co wtykami w niego gniazda i tyle ? Edytowane 16 Listopada 2023 przez Nixanix Zmiana
A4b6quattro Opublikowano 16 Listopada 2023 Opublikowano 16 Listopada 2023 Jak czytałeś to co tobie podałem, to zobaczył byś co potrzebne, .Sprawdź u siebie co masz⤵️
Nixanix Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Opublikowano 23 Listopada 2023 Odgrzewam kotleta ale udało mi się skompletować wszystko i zamontować łącznie z tempomatem czeka mnie jeszcze kodowanie i tu pytanie czy ja coś zjebalem czy w czym może być problem czy kodowanie rozwiąże sprawę ?
A4b6quattro Opublikowano 24 Listopada 2023 Opublikowano 24 Listopada 2023 Kodowanie rozwiąże. Jak ogarniesz to kabelkiem ,co Tobie już pisałem ,zgasną te kontrolki ,Abs esp hamulca😉 1
Nixanix Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Opublikowano 27 Listopada 2023 Hej ponownie ewidentnie coś zjebalem pytanie brzmi co .kodowanie samo w sobie nie przeszło bo wgl nie wyszukuje tego sterownika jak na zdjęciach poniżej sytuacja .postanowilem że wrócę do starego sterownika który był oryginalnie z nadzieja że chociaż pozbędę się błędów ABS i hamulcy błąd został. rozumiem że muszę znów się podpiąć pod vaga i usunąć tylko błędy już bez kodowania ? Dodatkowo zauważyłem że światła długie w trybie stałym przestały hulać ma to coś wspólnego z tematem ?
A4b6quattro Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 @NixanixGrupa 16 Steering whell adaptacja kanał 81 wpisz 00111 przyuczenie vinu.
Rekomendowane odpowiedzi