Robert282 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Witam ma ktoś informacje jakie potrzebne są mocowania osony tej dużej pod podwoziem strona prawa osłaniająca filtr paliwa, czyli jak ja przykręcać jakimi nakrętkami,a dwa to gdzie ta osłonę dostać bo jakoś ciężko jest chodzi mi o oryginał w dobrym stanie strona prawa. Edytowane 17 Stycznia przez Robert282
lucasek Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia W dniu 17.01.2024 o 19:29, Robert282 napisał(a): Witam ma ktoś informacje jakie potrzebne są mocowania osony tej dużej pod podwoziem strona prawa osłaniająca filtr paliwa, czyli jak ja przykręcać jakimi nakrętkami,a dwa to gdzie ta osłonę dostać bo jakoś ciężko jest chodzi mi o oryginał w dobrym stanie strona prawa. Do zamontowania osłony potrzebujesz: Nit rozprężny 8E0825267 oraz Nakrętki 6-kątne kołnierzowe WHT000713
Robert282 Opublikowano 19 Stycznia Autor Opublikowano 19 Stycznia Dzięki za odpowiedź Jeszcze jak by mi ktoś powiedział gdzie mogę kupić ta osłonę to było by super.
Rekomendowane odpowiedzi