Bałtek23 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września (edytowane) Witam serdecznie mam taki problem z moim audi co jakiś czas wyskakuje EPC i samochod zaczyna przerywać i nie da się jechać a jak postoi trochę to da się normalne jechać i to co jakiś czas wyskakuje jeszcze mam taki problem świeci mi się też BREMSE I ABS czasami wyskakują też air bag ale po jakim czasie znika tez mam taki problem jak zakoduje kluczy to jak wysiade z auta ro juz nie dziala pomoże ktoś coś z góry dziękuję Edytowane 11 Września przez Bałtek23
Elhape Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Zacznij od podpięcia auto pod komputer i wykonanie pełnego auto scanu wszystkich sterowników. Później wklej tutaj cały wynik i wtedy można zacząć próbować Ci pomóc.
Bałtek23 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września (edytowane) Takie coś wyskoczyło po potpieciu pod kompa i jak usunął mi bledy to później innp wyskoczyło od ciśnienia paliwa ale kontrolki od air bag świeci czasami ABS i trakcja a po przejechaniu kilka km to co jakiś czas wyskakuje epc i nie da się jechać a po jakimś czasie przechodzi można jechać Edytowane 11 Września przez Bałtek23
Bałtek23 Opublikowano 11 Września Autor Opublikowano 11 Września (edytowane) Czy jak się pali kontrolka air bag to poduszki mogą wystrzelić czy nie czasami ona gasnie A czasami świeci i takie kontrolki się też świecą Edytowane 11 Września przez Bałtek23
sirmonk Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Sprawdz czy nie masz wody pod sterownikiem silnika - na podszybiu po stronie kierowcy
Bałtek23 Opublikowano 17 Września Autor Opublikowano 17 Września W dniu 11.09.2024 o 17:49, Elhape napisał(a): Zacznij od podpięcia auto pod komputer i wykonanie pełnego auto scanu wszystkich sterowników. Później wklej tutaj cały wynik i wtedy można zacząć próbować Ci pomóc.
Bałtek23 Opublikowano 17 Września Autor Opublikowano 17 Września 21 godzin temu, sirmonk napisał(a): Sprawdz czy nie masz wody pod sterownikiem silnika - na podszybiu po stronie kierowcy I dla tego może wariować tak bo czasami to nic się nie dzieje inno po jakimś czasie
Rekomendowane odpowiedzi