reeves Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada Witam. zakupiłem lotke sline do b6 na olx. W opisie bylo lotka b6/7. Po zakupie okazało się że to lotka z b7 i trochę nie pasuje, szukając informacji znalazłem że idzie to ogarnąć tylko pytanie brzmi jak? na początku lotka nie wchodziła na klape i odstawała przy swietle. Znalazłem żeby podpiłować te zaokrąglenia na swiatło i tak zrobiłem. Teraz lotke można ładnie już dosunąć na klape. ale dalej lotka będzie blokować swiatło jeśli by się kiedyś spaliło może być problem. i pytanie tego typu czy ktoś to ogarniał albo ma może jeszcze jakieś fotki czy można ten temat ugryzć lepiej.
dekiel 13 Opublikowano 11 Listopada Opublikowano 11 Listopada Wymień trzeci stop na nowy i po sprawie ,ja tak zrobiłem w swoim byłym a4b6 .
reeves Opublikowano 12 Listopada Autor Opublikowano 12 Listopada 11 godzin temu, dekiel 13 napisał(a): Wymień trzeci stop na nowy i po sprawie ,ja tak zrobiłem w swoim byłym a4b6 . na jaki konkretnie? chodzi o stop z b7? on jest chyba trochę mniejszy i bedzie dziura w szczelinie na swiatło
dekiel 13 Opublikowano 12 Listopada Opublikowano 12 Listopada Ja wymieniłem na nówkę z ASO do b6 avant. .Na końcach lotki /miałem ori sline do b7/ podszpachlowałem oby lepiej spasować ze stopem.
greg2505 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Robiłem kiedyś lotkę znajomemu,żeby dobrze spasować wyciąłem zaokrąglenia i pospawałem na prosto,efekt na foto Edytowane 13 Listopada przez greg2505
Rekomendowane odpowiedzi