broda333 Opublikowano 15 Listopada 2024 Opublikowano 15 Listopada 2024 Witam, jaki polecacie warsztat do wymiany oleju w skrzyni biegów Audi A4 B9 s tronic. W grę wchodzi wyciągniecie mechatroniki i wymiana wszystkich filtrów i uszczelek. Szukam warsztatu z okolic Świdnica, Strzegom, w ostateczności Wrocław. (mój mechanik nie chce się tego podjąć)
xDannek Opublikowano 20 Listopada 2024 Opublikowano 20 Listopada 2024 Siema jestem ugadany na poniedziałek do ASB Długołeka tutaj za Wrocławiem nic lepszego nie wyczytałem na grupkach 2,5k za cały zabieg sobie życzą (wymieniaja komplet filtrów ) mam skrzynie 0ck 6h czekania
broda333 Opublikowano 10 Stycznia Autor Opublikowano 10 Stycznia W dniu 21.11.2024 o 00:57, xDannek napisał(a): Siema jestem ugadany na poniedziałek do ASB Długołeka tutaj za Wrocławiem nic lepszego nie wyczytałem na grupkach 2,5k za cały zabieg sobie życzą (wymieniaja komplet filtrów ) mam skrzynie 0ck 6h czekania Dzieki za info, dzwoniłem ale długie terminy mieli. Zrobił w firmie ck-project przy lotnisku na swoich częściach (kupiłem orginały). Wyszło 2700pln z robocizną. 1700 częsci + 1000 robocizna. Polecam tą firmę - mają kanał na YouTube.
Rekomendowane odpowiedzi