thogal Posted November 15 Posted November 15 Chciałem wymienić z tylu amory i sprężyny . Z powodu ,że mam butle z gazem to chce go podnieść bo siedzi nisko . Znalazłem amortyzator z monroe , który jest 38mm (638mm ) dłuższy niż standardowy (600mm). Zastanawiam się jak dam nowe sprężynę z nowe i ten dłuższy amor to czy przynajmniej uzyskam wysokość fabryczną ? W amorze monroe kielich pod sprężynę jest nałożony czy i przyspawany ? Jak byłoby za nisko zawsze można by pod kielich wsadzić tulejkę. Monroe może byc czy coś innego polecacie ? Na motostacji można kupować czy to jakiś lipny sklep ? Tutaj amor mon23906 z motostacji tylko nie podane wymiary MONROE AMORTYZATORY + OSŁ TYŁ AUDI A4 B5 KOMBI / / Motostacja.pl Kraków MOTOSTACJA.COM tutaj z intercars mon23906 z wymiarami Amortyzator MON23906 MONROE | Sklep Inter Cars INTERCARS.PL Amortyzatory są jednym z elementów zawieszenia samochodu. Zadaniem amortyzatorów, zarówno przedniej, jak i tylnej osi, jest pochłanianie drgań wynikających z jazdy po nierównościach oraz... sprężyny MONROE SPRĘŻYNA ZAWIESZENIA SP0667 / / Motostacja.pl Kraków MOTOSTACJA.COM
Recommended Posts