Opublikowano 5 Czerwca 20251 r Witam wszystkich. Na gwałt potrzebuję haka holowniczego do A4 B7 1.6 PB i pytanko czy ten z tym modułem będzie odpowiedni? Proszę o szybką odpowiedź jeśli jest możliwa, dziś chciałbym go zakupić bo jestem akurat niedaleko. Są trzy, ale który lepszy? Hak Audi A4 B6 B7 Westfalia kombi sedan Alko Oris Nowy Sącz • OLX.pl WWW.OLX.PL 870 zł: Sprzedam oryginalny kompletny hak holowniczy samochodowy Westfalia Audi A4 B6 B7 kombi i sedan 305 302 odpinany na kluczyk 2 szt w zestawie z gniazdem na wtyczkę... Hak Audi A4 B6 B7 Westfalia moduł Alko Oris Nowy Sącz • OLX.pl WWW.OLX.PL 870 zł: Sprzedam oryginalny kompletny hak Westfalia Audi A4 B6 B7 model 305 206, kula z kluczykiem i moduł 8E0 907 383 A z wtyczkami wszystko sprawne gotowy do montażu... Hak Audi A4 B7 B6 Alko samochodowy odpinany,moduł,Alko Westfalia Nowy Sącz • OLX.pl WWW.OLX.PL 850 zł: Sprzedam oryginalny kompletny hak holowniczy samochodowy Alko Audi A4 B7 B6 kombi i sedan 8E0 800 491 D odpinany na kluczyk 2 szt w zestawie z gniazdem na wtyczkę... Pozdrawiam
Opublikowano 5 Czerwca 20251 r Autor Właśnie ten pierwszy najlepiej mi odpowiada. Tylko czy moduł będzie odpowiedni aby komunikować się z autem.
Opublikowano 5 Czerwca 20251 r Autor Niestety okazuje się że ten pierwszy jest do B6, a tyle co wyczytałem na forum z B6 do B7 nie pasują . A szkoda bo w fajnym stanie.