Opublikowano 19 Maja 200917 l Witam mam kolejny problem, mianowicie nie potrafie sie polaczyc z modułem 56 radio, mam int. kkl od viakena rs232 oraz program vag com 3.112 z cala reszta sie ladnie laczy. Po 5 probach polaczenia pyta czy zakonczyc czy ponawiac i tak w kolko, mam radio concert II dzieki
Opublikowano 20 Maja 200917 l concert 2 bylo fabrycznie w B5 ? i pewnie dlatego sie nie chce polaczyc ...
Opublikowano 20 Maja 200917 l http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/applications/a4s4.html Tutaj jest odpowiedź. Nie masz drugiej linii K w złączu. Dlatego nie skomunikujesz się z radiem. Podłącz się bezpośrednio pod odbiornik i powinno się zdiagnozować.
Opublikowano 21 Maja 200917 l Autor Miałem Chorusa ale wymieniłem na Concert a co do kanału 56 to znaczyłoby że żadna B5 nie ma takiej możliwości?
Opublikowano 21 Maja 200917 l A w jaki sposób podpiąć się bezpośrednio pod radio, ja mam ten sam problem tyle że z concert 1. Według specyfikacji ma SVC ale niestety nie mogłem go włączyć. Druga kwestia to czy po włączeniu będzie sie komunikował z prędkościomierzem