Pomoc w Firefoxie - przewijanie strony

    11 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    mianowicie

    zrobilem formata zainstalowalem firefoxa i jak przewijam strone to nie idzie tak gladko ladnie tylko tak jakby cala strona od nowa sie ladowala z tym ze ktocej to trwa, jest to dosc irytujace bo nie dosc ze przeszkadza to jeszcze tnie...

    odwiedzilem narzedzia->opcje->zaawansowane->przewijanie - i tu probowalem na rozne sposoby i nic... czy ktos moze mi pomoc?

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    moze stery od karty graficznej, np wgraj cos nowszego :tongue4: albo flash

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Mi firefox wlacza sie 5 minut.. :kox: :kox:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    hehe dzieki wielkie

    wkladalem plytke i myslalem ze zainstalowalem ale widocznie cos mnie oderwalo od tego i nie zrobilem... dzieki :good::hi:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 14:01_________________________________________________

    Mi firefox wlacza sie 5 minut.. :kox: :kox:

    to dlatego ze tyle czasu siedzisz na tym forum... :evil: :evil:

    mam jeszcze problem - nie dziala mi srodkowy przycisk myszy (kolko) tzn moge nim przewijac ale jak na niego nacisne to nie moge... a tak nie bylo. zadnych plyt ani nic do niej nie mam :rolleyes:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    laserowa od manty :decayed:

    zawsze ta opcja dzialala

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    poszukaj sterownikow do niej moze bedzie wtedy dzialac :tongue4: google nie gryzie a po formacie od kompa mozna sie wszystkiego spodziewac :decayed:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    ale zawsze bylo ok

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Może chodzi o to:

    sprawdź czy jest włączona opcja 'Używaj automatycznego przewijania' w Narzędzia->Opcje->Zaawansowane

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    właśnie o to chodziło, kolego proton, na tym polegał cały problem :>

    dzieki, pozdro i można kłódeczkę zakładać :cool1:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się


    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

    • Nowi użytkownicy