Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z fabrycznym centralnym zamkiem- raz dziala raz nie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukalem troche na forum i jest masa postow na temat problemu z centralnym zamkiem, dostalem juz oczoplasow i nie znalazlem nic na moj problem :( .

Sprawa wyglada nastepujaco:

Mam fabryczny centralny zamek, tylko centralny bez alarmu pilotow itp. Chodzi o to ze.

Jak otwieram auto kluczykykiem od strony kierowcy to oworzy sie tylko zamek w drzwiach ale jak zaraz zlapie za klamke i otworze calkiem drzi to nagle otwieraja sie pozostale zamki.

Podobnie dziala w druga strone: jak zamkne drzwi kierowcy kluczykiem to zamyka sie tylko zamek w tych drzwiach i jak zaraz otworze calkiem tylne drzwi to nagle zamykaja sie pozostale zamki i jest git.

A nieraz wszystko dziala normalnie. dzieje sie tak od czasu do czasu :blink: ....

O co tu chodzi?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ooo mam to samo... Mam jeszcze dodatkowy alarm, i jak zamknę z pilota to muszę szybko otworzyć i zakmknąć drzwi kierowcy w wtedy dopiero się zamykają wszystkie drzwi. Przy otwieraniu tak samo jak u Ciebie, czyli kluczykiem a po otwarciu drzwi kierowcy (lub pasażera) otwiera się reszta. Czasem działa normalnie.... Ostatnio chyba coraz rzadziej... Słyszałem że to może jakiś zaśniedziały styk w klamce, bo podobno tam są dwa...

Opublikowano

Przyłączam się do pytania:)właśnie założyłem sobie alarm i raz otworzy mi drzwi z pilota a raz nie reszta objawów taka sama jak u kolegów

Opublikowano

Jeśli z kluczyka działa poprawnie, szukałbym w połączeniu z alarmem bądź w samej centralce alarmu

Opublikowano

Miałem identycznie. Przyczyną były zimne luty przy pompce w bagażniku. Po prawej stronie pod podłogą znajduje się całe urządzenie. Poprawiłem luty i działa jak trzeba już ok pół roku.

pozdro

Opublikowano

Miałem identycznie. Przyczyną były zimne luty przy pompce w bagażniku. Po prawej stronie pod podłogą znajduje się całe urządzenie. Poprawiłem luty i działa jak trzeba już ok pół roku.

pozdro

Potwierdzam. Na 99% zimne luty na płytce pompki centralnego zamka.