Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A6 C5 2.7 BiTurbo] Problem z ustawieniem Blow Off

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki obdarowalem kilka dni temu moje auto dwoma zaworami : http://www.shtuning.home.pl/Splitter-182.html i mam problem z ich wyregulowaniem.Moze ktos mi podpowie jak ma do tego odpowiednio podejsc.Troche rozczarowalem sie bo zawory z gornej polki a efekt malo slyszalny dla ucha tzn. charakterystyczne psssssyyt wogole mnie nie satysfakcjonuje.Jakie mam zrobic kroki w tej kwestii.

Opublikowano

Chlopaki obdarowalem kilka dni temu moje auto dwoma zaworami : http://www.shtuning.home.pl/Splitter-182.html i mam problem z ich wyregulowaniem.Moze ktos mi podpowie jak ma do tego odpowiednio podejsc.Troche rozczarowalem sie bo zawory z gornej polki a efekt malo slyszalny dla ucha tzn. charakterystyczne psssssyyt wogole mnie nie satysfakcjonuje.Jakie mam zrobic kroki w tej kwestii.

sprzedać i kupić forge 007p

Opublikowano
  • Autor

Takie rozwiazanie nie wchodzi w gre raczej takze co moge zrobic zeby jakos sobie z tym problemem poradzic?!

Opublikowano

Takie rozwiazanie nie wchodzi w gre raczej takze co moge zrobic zeby jakos sobie z tym problemem poradzic?!

skręcić maksymalnie żeby chodził jak zwykły DV i nie upuszczał żadnego powietrza

Opublikowano

Moze nie ma co upuszczać? Jakie ciśnienie wyciagasz?

Opublikowano

Jestem niemal pewien, ze zamontowales je tak jak ori DV a trzeba odwrotnie :P Ja tak zrobilem i bylem rozczarowany. Jak juz sie upewnimy, czy sa dobrze podlaczone to powiem Ci jak je wyregulowac, bo to tez jest banalne ;)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki ajax podlaczylem je tak jak ori wiec juz znam przyczyne...Przerzuce je odwrotnie i jak bede mial problem z wyregulowaniem odezwe sie do Ciebie :)

Opublikowano
Dzieki ajax podlaczylem je tak jak ori wiec juz znam przyczyne...

Ja tez na pierwszy montaz tak zrobilem ( wydawalo sie logiczne ).... bylem rozczarowany wiec przeczytalem instrukcje :kox:

Opublikowano
  • Autor

a ja instrukcji nie dostalem hehe...Napisz mi teraz jak ustawic bo ja rozkrecilem na maxa :evil:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nie rozkrecaj na maxa , bo beda upuszczaly cisnienie przez prawie caly czas ;)

ustaw je na ok 18klikniec liczac gdy zawor jest rozkrecony , nigdt nie skrecaj go na maxa bo cisnienia w ogole nie upuszcza i ci weze strzela ;)

jesli bedziesz chcial zrobic DV wykrec "trabki" i wkrec zazlepki , ktore byly w zestawie;)

AJAX dziekuje za rozwiazanie problemu MICEKa, ostatnio jestem zabiegany i nie jestem w stanie wylapywac takich problemow ;)

Na przyszlosc jesli moge prosic to problemy, pytania odnosnie towaru FORGEa prosze umieszczac w temacie "artykuly Forge Motorsport " wychwyce to szybciej :hi: :hi: :hi:

Pozdr