Gość prezi Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam postanowiłem spytać Was czy ma ktoś podobny problem z płynem dziwnie ubywającym.Opisze sytuacje.Po jeżdzie mieście ubyło 2 cm płynu ok 0,5 litra,dolałem płynu wyruszyłem w trasę przejechałem z dużymi prędkościami 2200km i nic nie ubyło.Sprawdziłem po powrocie .I teraz zagadka zrobiłem ledwie na nazajutrz 20 parę kilometrów w mieście i płyn znikną do poprzedniego poziomu 2 cm ,zaznaczam że uszczelka pod głowicą jest nowa węże nie są twarde nie ma ciśnienia ,nie widać wycieku ,olej ok , spaliny ok ,mechanicy nie mają pojęcia co się dzieje. Ja zresztą też zwłaszcza że teraz nie ubywa płynu,jest ok 1 cm po niżej minimum .Po prostu dziwne czemu przy dużych prędkościach nic nie ubywa a w mieście znika.Może jazda w mieście powoduje wyższą temp i pojawia się nieszczelność a płyn wyparowuje i nic nie widać,tylko czemu jak spadnie do określonego poziomu to już nie znika.Czekam na spostrzeżenia.
Daimos Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 A morze źle jest odpowietrzony układ chłodzenia Ile płynu weszło?
Rekomendowane odpowiedzi