Marek891 0 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Witam! Pisałem już kilka razy o przebojach z A4 ze skrzynią, dzisiaj się skończyła. Zredukowałem z 3 na 2, i skrzynia się zakleszczyła. Już nie ruszyłem, nie szło wyrzucić na luz, nawet nie miałem jak zjechć. Teraz pytanie, czy jest ktoś może zorientowany jaki tam typ skrzyni przychodzi lub jak to sprawdzić? A4 1.9TDI 75KM 55KW początek roku '97. I czy gdzieś na dolnośląskim można dobrze zregenerować skrzynię, i mniej więcej jakie koszty? Lub kupić po regeneracji.Jak nie z dolnegośląska to z całej Polski poproszę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1985 0 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 lepiej szukaj używanej w dobrym stanie nie opłaca sie jej regenerować Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielm21 0 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 kolega ma racje... sam tez przerabialem ten temat... taniej wyjdzie kupic uzywke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rav 1 Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Witam Teraz pytanie, czy jest ktoś może zorientowany jaki tam typ skrzyni przychodzi lub jak to sprawdzić? A4 1.9TDI 75KM 55KW początek roku '97. Wyslij mi VIN na "prywatną wiadomość" to podam Ci symbol sktzyni biegów które jest zainstalowana w Twoim aucie ____________________ Pozdrawiam Rafał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek891 0 Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 Trochę mnie nie było, wakacje. Skrzynia została wyciągnięta symbol DJE 10126. Jakie skrzynie podpasują pod tą? Czy tylko DJE? Nigdzie nie mogłem takiej znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts