aramisq 0 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Witam Po zamknięciu wszystkich drzwi na FIS-ie znika ikona otwartych drzwi, oświetlenie wnętrza też przygasa ale po chwili zaczyna systematycznie zapalać się i gasnąć. To samo z lampką przy nogach. Zauważyłem, że lampka na przednich prawych drzwiach też świeci. Pomaga kilkukrotne otwarcie i zamknięcie tych drzwi (czasem wystarczy lekko a czasem muszę je mocniej przytrzasnąć). Dziwne, że FIS wskazuje na zamknięte drzwi a oświetlenie wnętrza reaguje inaczej. Gdzie może być problem? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daimos 2 Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 do sprawdzenia mikrowłącznik (krańcówka) w zamku prawych przednich drzwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal_89 0 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Mam podobny problem. Po otworzeniu drzwi pasażera światło wewnątrz mruga. Zapala się i gaśnie. Przy otworzonych drzwiach od kierowcy świeci normalnie. Chodzi o ta lampke kolo lusterka wstecznego i . Co robić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Góral.tz 0 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 ja bym rozebrał krancówki jak wam kolego wcześniej zasugerował pozostaje jeszcze kable w przelotkach posprawdzać :mysli: i napisać czy coś pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał 1 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 a szukane było? :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_mruga_oswietlenie_wnetrza-t83007.0.html tak jak mówi Daimos mikrostyk (a w zasadzie dwa) w zamku do sprawdzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts