Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 97r] Jakie żarówki podświetlenia rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie mnie zjecie ale co tam.

Szukam informacji jakie zarówki są w oświetleniu w niuni tablicy rejestracyjnej

10x36 lub 10x42 (C5W i C10W z trzonkiem SV8,5)

któraś z tych ale nie wiem która?? :a4fan:

Opublikowano

a gdybyś tak wsadził white ledy co ty na to ?

są na kilku małych diodkach swiecą łądnie na biało i są w obudowie takiej jak zwykłe żaróweczki sam tak zrobiłem zresztą zawsze jaki bym samochód nie miał to zakładałem

jest jasno biało a jednak inaczej niz wszyscy i pałki tez sie nie czzepiaja

pozdrawiam

...pamietaj to tylko propozycja...

savik

Opublikowano
  • Autor

savik, a myślisz, że po co się pytałem chiałem odrazu zamówić na lledrogo ale nie miałem okazji zejść do auta.

Teraz musiałem i już wszystko wiem (chyba) bo w lampce wewnętrznej jest 42 także myślę, że w klapie są takie same.

Swoją drogą w instrukcji obsługi auta nie ma podanego jaka ma to byż żarówka a jedynie moc i napięcie.

Właśnie będę zamawiał komplecik a jeżeli się mylę to jest jeszcze szansa, że zmienię zamówionko :a4fan:

Opublikowano

sorka myslałem ze po prostu chcesz załozyc zwykłe i nie wiesz jakie bo są tacy co pytają sie nawet o rozmiar sruby w kole ale zle poczaiłem sorka jeszcze raz i pozdrawiam

mam nadzieje ze slicznie twoja a4 bedzie wyglądała

savik

Opublikowano
  • Autor

Juz w poprzednim autku miałem diody wszedzie gdzie miało to sens. Teraz zaryzykowałem UV na tylną klapę, zastanawiam się jaki będzie efekt wraz z białymi tablicami. Zabaczy się. W postojówki idą białe, i jeszcze pomyślę o bocznych kierunkach. Co do stopu i pozycyjnych z tyłu to jakoś nie mam zaufania do tego rozwiązania. Może kiedys się przekonam.

A tak swoją droga to nikt nie wie jaki rozmiar jest tych żarówek. W# sumie sprawdziłem łopatologicznie ale mysląłem, ze będe miał tutaj zaraz całą serję odpowiedzi. :a4fan:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

savik, Ja zawsze jak kupowalem diody do podswietlania tablicy rejestracyjnej, to padaly tak gdzies po 6 miesiacach.. Jak to wyglada u Ciebie? Moglbys mi podac link do aukcji z ktorej Ty kupowales? :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A moze ktos zamiesci fotke i pokaze jak to wyglada w nocy?[br]Dopisany: 07 Maj 2007, 17:43 _________________________________________________No i co z tymi diodami? :afro: