bobek80081 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam.Mam taki problem,jade sobie autkiem na jakimś tam biegu puszczam gaz a gdy dodaje go ponownie występuje lekkie szarpniecie takie1sek. Czy ktoś przerabiał taki problem? Dzięki [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 15:00_________________________________________________ :gwizdanie:
wagabunda Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Są to objawy luzów i teraz trzeba szukać gdzie wjedź na kanał i zacznij od całego przodu potem przegubów zewnętrznych wewnętrznych, i dobrze żeby to właśnie tam luzy był, jeżeli tam nie ma luzów pooglądaj wszystkie poduszki zawieszenia silnika i skrzyni. Jeżeli i tam jest wszystko ok to zapewne luzy są na przekładni różnicowej i to już jest większy problem.
bobek80081 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 dwumas ? a co z tym można zrobić;wymienić czy naprawić.Jakie koszty takiej imprezy
wagabunda Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dwumas nawet go nie strasz choć możesz mieć rację
wagabunda Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Tymczasem sprawdź co napisałem i delikatnie z tym gazem, niech się wypowiedzą jeszcze ludzie co mieli do czynienia z tym silnikiem.
bobek80081 Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Czyli co? Jeżdzić aż się rozsypie ? Będa jakieś gorsze sygnały zużycia dwumasa
edii Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Witam serdecznie mam ten sam problem co kolega bobek 80081 czy ktoś już zdiagnozował tą przyczynę z góry dziękuję i pozdrawiam.
raf79 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 witam można jeżdzić na zużywającym się dwumasie aż się rozsypie Też lekko czasami telepie mi budą i czuć bicie na pedale sprzęgła (mam przejechane 260000km) Nic nie powinno się stać pozdro
Rekomendowane odpowiedzi