Jump to content
IGNORED

[B6 AWX] Szarpnięcie podczas jazdy

bobek80081

Recommended Posts

Witam.Mam taki problem,jade sobie autkiem na jakimś tam biegu puszczam gaz a gdy dodaje go ponownie występuje lekkie szarpniecie takie1sek. Czy ktoś przerabiał taki problem? Dzięki :hi:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 15:00_________________________________________________ :gwizdanie:

Są to objawy luzów i teraz trzeba szukać gdzie wjedź na kanał i zacznij od całego przodu potem przegubów zewnętrznych wewnętrznych, i dobrze żeby to właśnie tam luzy był, jeżeli tam nie ma luzów pooglądaj wszystkie poduszki zawieszenia silnika i skrzyni. Jeżeli i tam jest wszystko ok to zapewne luzy są na przekładni różnicowej i to już jest większy problem.

dwumas ? a co z tym można zrobić;wymienić czy naprawić.Jakie koszty takiej imprezy :kox:

dwumas

nawet go nie strasz :kox: choć możesz mieć rację

Tymczasem sprawdź co napisałem i delikatnie z tym gazem, niech się wypowiedzą jeszcze ludzie co mieli do czynienia z tym silnikiem.

Czyli co? Jeżdzić aż się rozsypie ? Będa jakieś gorsze sygnały zużycia dwumasa :shocked:

witam

można jeżdzić na zużywającym się dwumasie aż się rozsypie Też lekko czasami telepie mi budą i czuć bicie na pedale sprzęgła (mam przejechane 260000km) Nic nie powinno się stać

pozdro