Przyzda 0 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 witam! mam maly a zarazem duzy problem z moja B5 sedanik. Problem polega na tym iz nie moge otworzyc bagaznika przekluczajac zamek w bagazniku czy tez w drzwiach przednich slysze dzialajacy centarlny a nie otwiera mi z tylu klapy!!:-( co mam robic bo sam juz nie wiem!! Prosze was o jakas rade pozdrawiam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulek 0 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 VAG by dużo powiedział ale pewnie pompka od centralnego siadła jeśli w ogóle nic nie słychać. sprawdź bezpieczniki jeszcze może chodź nie wiem jak jest z centralką czy są tam osobno do klapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guregoru 2 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Jeżeli nie otwiera mu tylko bagażnika to pompka nie mogła paść Przyzda jak masz otwieraną kanapę z tyłu to nic ci nie pozostaje jak nurkować do bagażnika przez kanapę, i otworzyć bagażnik ręcznie a później jak już będziesz miał otwartą klapę i zamek na widoku to możesz kombinować co jest nie tak Ps. Kulek i co mu VAG powie że np ma uszkodzony zamek z tyłu :?: Proszę cię ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulek 0 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 jak jest dobry program i obsługująca go osoba obeznana w temacie to moze powiedzieć sporo. ja u siebie podbinalem pod VAGa i pokazalo mi ze mam bład z centralka i immobilizerem a dzialać działa "prawie" normalnie i inaczej bym tego problemu nie wykrył bo nawet nie zwracałem na to uwagi. a podpinałem w innym celu pod kompa i sie tak właśnie dowiedzialem.. Czasami sie mozesz bardzo zdziwic jesli chodzi o VAGa ja sie tak właśnie zdziwiłem..pozytywnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guregoru 2 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Tylko jeżeli jemu nie otwiera tylko bagażnika to raczej nie będzie miał problemu z centralką albo immobilizerem także dalej nie widzę sensu takiej wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kulek 0 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 ja przytoczyłem swoją sytuacje do Twojej wypowiedzi jesli chodzi o VAG więc nie szukaj sensu z tematem bo go nie ma ale nie róbmy już OT U mnie jak miałem aku słaby to nie otwierało bagażnika a wszystkie drzwi otwierało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandzior 0 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_jak_otworzyc_bagaznik-t6137.15.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts