marek27 0 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Witam, poszedł mi mechanizm podnoszenia szyby od strony kierowcy. W ASO chcą za to 500zł :gwizdanie: Czy nie orientuje się ktoś czy ten mechanizm w B7 podchodzi od B6? Jeśli ma ktoś na zbyciu taki mechanizm to chętnię odkupię , ewentualnie poproszę o jakieś namiary gdzie w miarę tanio mogę kupić taki mechanizm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Taki sam jest szukaj na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
domelq 2 Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ale co CI szczeliło? Jakieś zaczepy, linka? Bo jak linka to są goście W Krakowie co dorobią Ci każdą linkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek27 0 Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 Taki sam jest szukaj na allegro dzięki Wąski[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 09:27_________________________________________________ Ale co CI szczeliło? Jakieś zaczepy, linka? Bo jak linka to są goście W Krakowie co dorobią Ci każdą linkę nie rozbierałem jeszcze boków, ale wymienił bym już całość. Podaj na wszelki wypadek namiary na te linki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts