Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z doborem głosników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z doborem głosników do mojego samochodu, otóż chciałbym załozyc nową instalację na nie ori głosniki z tyłu oraz chciałbym wymienic takze głosniki przednie. Zakupiłem radio pioneer deh 2100UB. Myslalem nad takimi głosnikami z przodu

http://allegro.pl/item682811846_alpine_sxe_1325s_200w_max_130mm_gwarancja_pl.html oraz na tyl

http://allegro.pl/item690947807_alpine_spg_17c2_seria_s_alpine_max_power_240w.html wybrałem alpine ponieważ wczesniej w starym aucie miałem i nie narzekałem;) proszę o porady bo jestem zielony w kwestiach car audio :wallbash: pozdrawiam

Nadwozie sedan 98 rok;)

Opublikowano

jak już to link 1 a tak po za tym to pomyśl jeszcze nad hertz-ami i zestaw odseparowany jest o wiele lepszy no i jak nie to opcja :szukaj: jest trochę o audio

Opublikowano

systemy odseparowane są o wiele leprze polecam hertza lub sinusliva koniecznie z neo25 super wysokotonowe

Opublikowano

Ile chcesz zainwestować w głośniki przednie ???.Podstawa to odseparowane i nic innego!!!!.Mam Hertz-a i na razie :dance2: .No wiadomo z tyłu basik gra i jest :banan:

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie mam ok 400 zł na głosniczki. Nie jest to jakas wygurowana kwota ale zawsze cos bedzie grało :> A co proponujesz z Hertza?