Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Clima Team w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długich poszukiwaniach znalałzłem warsztat, który zajmuje się kliamtyzacją. Byłem wcześniej u kilku innych i diagnozy były różnę. Tutaj po kilkugodzinnych "badaniach" stwierdzili niesprawną sprężarkę. Koszt takich oględzin wynosi u nich 60-80 zł w zależności od dostępu do sprężarki, w związku z tym że umówiłem się na wymianę nie poniosłem kosztów diagnozy. Na początek sprawdzili układ, wymienili czynni chłodzący, następnie wyciagneli sprężarkę i wymienili w niej zawór wydajnościowy. Niestety to nie pomogło. Umówiłem się na wymianę, zapłaciłem 2000 zł, mam rok gwarancji i co najważniejsze sprawną klimatyzację. Robią powoli, ale dokładnie. Mają dużo klientów, ciągle ktoś przyjeżdzał podczas mojego pobytu albo po to żeby odebrać samochód albo wstawić. Terminy w związku z tym też nie są zbyt krótkie. Polecam w 100%

CLIMA TEAM Spółka z o.o.

ul. Staniewicka 2

03-310 Warszawa

tel: (022) 817 83 01

0 501 642 528

0 501 642 529

0 500 119 528

www.climateam.pl

• 2 lata później...
Opublikowano

Również polecam ten zakład. Byłem wczoraj i wymieniali mi gumki oraz tarczę w kompresorze klimatyzacji. Był zjechany gwint na wałku i strasznie zapieczony, a zrobili to szybko, sprawnie i dobrze. Ceny również bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych serwisów klimatyzacji w Warszawie.

Ustaliłem, że jak powołacie się na forum A4 Klub Polska to otrzymacie rabat (konkretną kwotę, a nie stały %) - ustalany będzie indywidualnie i uzależniony od wykonywanych prac oraz ich czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie znalazłem wcześnie wątku o tej firmie, ale korzystam z ich usług już chyba czwarty sezon. Jeszcze ze starą B5 tam jeździłem, zawsze sprawnie i bez problemów. Przy przygotowaniu klimy na sezon letni lepiej zadzwonić wcześniej i się umówić na odgrzybianie, czyszczenie itp, bo mają spory ruch. Także polecam.