Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie głośniki w tylne drzwi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam avanta z 96 roku, znajduje się w nim 6 głośników, 4 z przodu i 2 z tyłu, odkryłem ostatnio, że z przodu mam głośniki nokii, a z tylu to ciężko jest określić co to za sprzęt. To co moge stwierdzić to to, że te tylne głośniki są mocowane na trzy śruby i są pasywne- nie widziałem takich na allegro, nie ma przy nich żadnego wzmacniacza ani suba w bagażniku, instalacja jest z tego co zauważyłem oryginalna audi i idzie prosto do radia, czy tak było w standarcie tego niewiem. Tylne głośniki są już wysłużone i chce je zmienić, przód gra ładnie więc zostanie nokii, tutaj pojawia się moje pytanie jakie głośniki kupić do tylnych drzwi?? Przejrzałem masę postów na różnych forach i nic ciekawego nie znalazlem na ten temat, wszyscy piszą przeważnie o głośnikach z przodu. Jeżeli chodzi o montaz suba w bagażniku to ta opcja odpada, chce kupic głośniki, które będą zasilane radiem sony gt300 (4X26W rms), myślałem nad hertzami dcx 165, helix'ami 6,1 lub jakimis phonocarami. Co doradzicie?? Pozdrawiam.

• 1 rok później...
Opublikowano

Cze. powiem tak, ja tez zabieram ie za zmianę przodku bo już siadły a mam blanty, i też myślę nad HERTZ DSK 130. I nic innego poza jednokanałowymi, a z tyłem to mama problem gdyż nie mam nawet instalacji.. Pozdro