Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Radio Samochodowe z GPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich !! Przymierzam sie do zakupu radia z GPS w rozsadnej cenie tzn 800-1200 zl (lub tansze) co polecacie ?? :) lub samo radio bez nawigacji . Dzieki pozdrawiam [br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 12:17_________________________________________________Alpine CDE-102Ri moze to ?? :) Tanie i Dobre ?? Czy Tanie i do bani ?? :D

Opublikowano

Ja mogę polecić bez Navi

LG Lac-7800R, jest czarne w kolorze podświetlania czerwonym (pięknie się komponuje z Audi), służy jako zestaw głośnomówiący (łączenie z telefonem przez bluetooth i kosztuje 380zl (pełny panel).

Ja jestem bardzo zadowolony z niego (wybrałem LG bo poprzednio miałem 8 lat LG i nic się z nim nie działo, uważam że to też pochodzi ładnych parę latek).

Ja nie widziałem u siebie sensu brać radia z navi, bo navi mam, wydaje mi się też że nie będzie to wygodne (no chyba że panel od radia można by było powiesić na szybkę przednią). W audi radio jest dość nisko i spoglądanie co chwilka na środkowy kokpit żeby zerknąć gdzie jechać zaowocuje wypadkiem. (takie jest moje zdanie)

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie chyba faktycznie chyba zrezygnuje z tego GPS a co do Radia wolal bym chyba Alpne , Pionner , blaupnkt specjalizujace sie w tej dziedzinie zalezy mi na dzwieku w dobrej cenie chociaz LG moze faktycznie robi dobre radia ... :)

Opublikowano

Ja się do LG przekonałem, ale nie do wszystkich ich produktów, tam gdzie się wkłada płytkę to jestem przekonany (10 napędów CD ok 10 lat mają i nadal działają).

Też dobrej jakości TV robią.

LG nie kupie telefonu nie przekonują mnie one, mam wrażenie że się rozpadają w ręku.[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 15:04_________________________________________________

no wlasnie chyba faktycznie chyba zrezygnuje z tego GPS a co do Radia wolal bym chyba Alpne , Pionner , blaupnkt specjalizujace sie w tej dziedzinie zalezy mi na dzwieku w dobrej cenie chociaz LG moze faktycznie robi dobre radia ... :)

Mówisz o radiach z górnych półek, ale szczerze Ci powiem że te radia mnie też nie przekonują, nie widzę różnicy w dźwięku między LG a wymienionymi. Może dlatego że nie słuchałem nigdy na głośnikach pionerowskich.