Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czy dobrze to zrobiłem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zanim znalazłem się na forum, postanowiłem wybebeszyć kata. Miałem chwilowy brak mocy :> Co się później okazało pęknięty był przewód podciśnienia. Wracając do katalizatora- odkręcałem go sam! masakra przez tragedie :wallbash:,mimo tego że miałem niezły arsenał kluczy zajęło mi to bodajże ze 3 godziny! Po wyciągnięciu, rozciąłem go cienką tarczą na pół. Auto ma 220tkm,zapchany był może w 20%-30%.Wywaliłem wnętrzności, pospawałem i wrzuciłem na miejsce jego przeznaczenia. Po zabiegu pojawił się miły świst turbinki do 2200tyś obr i może delikatne buczenie.Poza tym raczej wszytko gra-nadmiernych drgań nie wyczuwam.

Pytanie jak w temacie...........? Czy wstawiać tłumik przelotowy,czy jak tam?

Opublikowano

Zostaw tak jak jest, jesli oczywiscie dobrze to pospawałeś :wink4:

Mogłeś spróbować wybić z niego wnetrznosci za pomocą jakiegoś pręta,obyło by się bez rozcinania puszki.

Opublikowano

Źle zrobiłeś. Nie zostawia się pustej puszki po kacie. Należy albo całkowicie wyciąć kata i wspawać w jego miejsce rurkę lub wspawać ją w środek puszki po kacie.

Opublikowano

Źle zrobiłeś. Nie zostawia się pustej puszki po kacie. Należy albo całkowicie wyciąć kata i wspawać w jego miejsce rurkę lub wspawać ją w środek puszki po kacie.

A niby dlaczego nie zostawia sie pustej puszki? Masz na myśli powstawanie w niej zawirowań? Wiele osób właśnie wybiło wnetrzności zostawiająć pustą puszkę i zadnych zawirowań nie ma :naughty:

Opublikowano

ja mam pustą puszkę i nic nieprzyjemnego nie odczuwam :good:

Opublikowano

jest tyle na forum o wypruciu katalizatora czy wstawieniu rury :gwizdanie: że nie wiem czy ma sens ciągnąć następny temat

karl28 zanim otworzyłeś wątek to trzeba było użyć :szukaj: