Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem ekipa :hi:

Widzę, że zlot znów w tym samym miejscu.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ty zapewne znów nie jedziesz :gwizdanie:
Opublikowano

a ty zapewne znów nie jedziesz :gwizdanie:

Slawek nie jezdzie bo tak jest alkohol, a alkohol jest beee!!

Poza tym w Bukowinie nie ma konikow... :polew:

Opublikowano

ja chyba pojade tylko musze żone przekonać :cool1:

Opublikowano

pantofel naciska?? :naughty::decayed:
Opublikowano

drugi Maciuś???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

...nieeeeeee Maciuś nie odważyłby nawet zapytać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:52_________________________________________________

to chyba polo pojedziesz, bo w Twoim audi za duża szansa że coś się zepsuje, urwie (np. coś w zawieszeniu...) :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________no i z Twoim sprzegłem to myśle że na pierwszej górce będziesz stał :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:54_________________________________________________a tak na poważnie to śpiesz się bo już mało miejsc zostało (ludzie dowiedzieli się że JA jade :polew: :polew: :polew:) :)

Opublikowano

drugi Maciuś???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

...nieeeeeee Maciuś nie odważyłby nawet zapytać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:52_________________________________________________

to chyba polo pojedziesz, bo w Twoim audi za duża szansa że coś się zepsuje, urwie (np. coś w zawieszeniu...) :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________no i z Twoim sprzegłem to myśle że na pierwszej górce będziesz stał :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 19:54_________________________________________________a tak na poważnie to śpiesz się bo już mało miejsc zostało (ludzie dowiedzieli się że JA jade :polew: :polew: :polew:) :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D:buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :buahaha: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 00:05_________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja chłopaki , :mysli: ,chętnie tego też spróbuję :decayed:.

Opublikowano

:hi:

Ja chłopaki , :mysli: ,chętnie tego też spróbuję :decayed:.

lepiej nie :fool:

Opublikowano

hello.

Jak tam Panowie kto dziś na spocie będzie?

siema leszcze :hi::decayed:

ale domowe odzywki to zostaw sobie dla domowników :decayed::naughty:

Opublikowano

_________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

siemian bierze ... do buzi ...

a tak wogole to czolem .. a furmana jeszcze nie kupilem .. poczekamy zobaczymy :)

Opublikowano
  • Autor

Ja kolo 14 bede wiedzial ,czy dam rade do Was wpasc.

To ja jednak nie chce tego co siemian :gwizdanie: :>

Opublikowano

:bry:

PANOWIE MOŻNA JESZCZE W TYM TRANSFERZE WYBRAĆ FIRMĘ NORDEA :decayed:

Ja kolo 14 bede wiedzial ,czy dam rade do Was wpasc.

To ja jednak nie chce tego co siemian :gwizdanie: :>

Ja też nie :sick3:

Opublikowano

_________________________________________________SIEMIAN...........nie wiem co Ty bierzesz.....................ale też to chce :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

siemian bierze ... do buzi ...

a tak wogole to czolem .. a furmana jeszcze nie kupilem .. poczekamy zobaczymy :)

no jak coś jem to biore to do buzi.

Za to widziałem jak Ty ostatnio w McDonadls wpychałeś hamburgera i frytki do d_upy :decayed:

Pewnie dentysta kazał Ci jeść drugą stroną a Ty zle to zrozumiałeś... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Za to widziałem jak Ty ostatnio w McDonadls wpychałeś hamburgera i frytki do d_upy :decayed:

Pewnie dentysta kazał Ci jeść drugą stroną a Ty zle to zrozumiałeś... :polew: :polew: :polew:

lame ....... nie smieszne :) postaraj sie bardziej ..

Opublikowano

lame ....... nie smieszne :) postaraj sie bardziej ..

no śmieszne to to bynajmniej nie było. Aż mi się przykro zrobiło jak Cie z tym hamburgerem zobaczyłem... Pomyślałem: Biedak pewnie tęskni za godzicem... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no dalej nie smieszne siemianku :) .... historyjki na poziomie sprzedawcy w sferze low low low .... :gwizdanie: ....

Opublikowano

no dalej nie smieszne siemianku :) .... historyjki na poziomie sprzedawcy w sferze low low low .... :gwizdanie: ....

pisząc to starałem się zniżyć do Twojego poziomu... Cóż nie wyszło... ;( ;( ;(

Widocznie trzeba było wyjść na środek i pokazać gołą du_pe...

Opublikowano

pisząc to starałem się zniżyć do Twojego poziomu... Cóż nie wyszło... ;( ;( ;(

no widzisz nie wyszlo bo znizales sie ... jakbys sie "zwyzyl" to bys dotarl do mojego poziomu :)