H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Sezon rowerowy rozpoczęty: Równica, 74km/h w dół slick 1" i brakło przełożeń ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 hehe sezon rozpoczety wyciagłem skuter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Sezon rozpoczęty wymieniłem opony :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Siemian znowu przygarnął kropka Zbliża się większy kropek - jeszcze jedno ostrzeżenie. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 sezon rozpoczęty- zgarnąłem kropka. :decayed: A Ty zielona gnido zamiast pier**lić może przyjechałbyś na spota jak to na zielonego przystało (bądz chociaż raz na 2 miesiące) , bo przy tym co Ty odrpierdalasz to mój kropek to prawie tyle co nic :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 sezon rozpoczęty- zgarnąłem kropka. :decayed: A Ty zielona gnido zamiast pieprzyć może przyjechałbyś na spota jak to na zielonego przystało (bądz chociaż raz na 2 miesiące) , bo przy tym co Ty odrpierdalasz to mój kropek to prawie tyle co nic :polew: przyjade zaraz jak dostaniesz 3 ostatnie ostrzeżenie...czyli wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 sezon rozpoczęty- zgarnąłem kropka. :decayed: :nabijasie: :nabijasie: Siemian jak zwyle orginalniej niż pozostali rozpoczął sezon . Sezon rowerowy rozpoczęty: Równica, 74km/h w dół slick 1" i brakło przełożeń ;( :oklaski: Mariolini też kiedyś śmigalem góralem z Równicy nie pamietam prędkości ale pamiętam ,ze nogi zapierd..ły jak na kreskówkach . Kolega z którym wtedy zjeżdżałem był na kolarce ,wykrecil cos 105 km/h jak przejeżdżał koło mnie to myślałem ,że to jego ostatni zjazd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi