Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój a nas ominęło
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Nad Bielskiem narazie jest gicior taaa a tu grzmi już...pewnie idzie na Bielsko No i jebło żabami przez Bielsko... ale już cisza i spokój a nas ominęło Wiem nawet dalczego Bo różaniec w ręku trzymałeś :polew:
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem teraz nie bedzie potrzebowal ogrzewanego lusterka
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l A potrzebuje szkiełko lusterka kierowcy,ma może ktoś na zbyciu zajedz do szklarza przytnie ci na miejscu i moze nawet przyklei:D A co z podgrzewaniem zadzwoń jutro do mnie to sprawdze Ci ile kosztuje i czy mam
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l i po spociku..było Szczególne podziękowania dla ekipy Gliwickiej za odwiedziny nas w Bielsku
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Noo spocik udany Wielkie podziękowania oczywiście dla naszych gości z Gliwic Zdjęcia nie wyszły za rewelacyjnie, szczególnie te jak już było ciemno, ale wrzucę je gdzieś do godzinki myślę.
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l było fajnie chodzi B5 gregorego dzięki za przejażdżkę i wszystkim Gliwiczanom za odwiedziny
Opublikowano 8 Kwietnia 200917 l Oto dzisiejsze fotki Jeszcze raz wielkie dzięki ekipie śląskiej za wizytę Mam nadzieję, że wszyscy bezpiecznie dojechali do domów