Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i nawet jakieś fotki sie znalazły :decayed:

:cool1: przecież mówiłem że mam aparat :>

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eee, tak z numerami rej. Nieładnie :gwizdanie:

Opublikowano

Hehe no nie wiem czy ten ochroniarz ostatnio sie nie wkur... na mnie ostatnio jak koledzy z Gliwic u nas byli :>

No a tak na poważnie to trzeba się liczyć z tym, że nie tylko my oglądamy ten wątek, ludziki o niecnych zamiarach także.

Opublikowano

:confused4: to postaram się zmienić :hi: sorka, trzeba też zmienić miejscówkę

NR REJ WYKASOWANE

Opublikowano

Kurcze, znów B6-tka ulotniła się tej nocy bez zgody właściciela ;( Masakra. Popyt na części się zwiększył czy jak :(

Opublikowano

Kurcze, znów B6-tka ulotniła się tej nocy bez zgody właściciela ;( Masakra. Popyt na części się zwiększył czy jak :(

Jakie wyposażenie ? silnik ? quattro ? Avant ? :shocked: kuźwa a ja dopiero za miesiąc będę zakładał AC :wallbash:

Opublikowano

nio niestety. 2 dni temu w krakowie z parkingu dozorowanego skradli B6 avant 1.9 tdi... kolor- chyba taki jak protona

Opublikowano

nio niestety. 2 dni temu w krakowie z parkingu dozorowanego skradli B6 avant 1.9 tdi... kolor- chyba taki jak protona

zawsze mówiłem za Kraków to banda złodzieji.. :gwizdanie: kiedyś mi tam radio podjebali z auta :decayed:

Opublikowano

Ciekawe czy większym powodzeniem u złodziei cieszy się 1,9 TDI czy 2,5 TDi :mysli:

Opublikowano

Ciekawe czy większym powodzeniem u złodziei cieszy się 1,9 TDI czy 2,5 TDi :mysli:

na pewno wolą 1,9 :wink4:

Opublikowano

Zależy na co klient jest ;(

Opublikowano

proton uwazaj bo dzis na lawecie widzialem rozbita b6 taki kolor jak twoj :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 17:09_________________________________________________http://moto.gratka.pl/tresc/audi-a4-2-0-benzyna-10416243.html?utm_source=ap_moto&utm_medium=email&utm_campaign=ap&sesja_gratka=907164307b4c3172987aff29d8ba8d55

tej to juz nikt nie ukradnie

Opublikowano

Siemian nie jechałeś o godzinie 19.40 przez Tychy ? :evil: :evil: pozdrawiam :hi:

Opublikowano

zawsze mówiłem za Kraków to banda złodzieji.. :gwizdanie: kiedyś mi tam radio podjebali z auta :decayed:

Wihajster mi kiedyś w Kraku za***ali Audi 80, także coś o krakowskich "zwyczajach" złodziei mogę też powiedzieć :angry:

Opublikowano

W Krk podobno najczęściej samochody tracą się z okolic kina Kijów; tak mi powiedzieli na komisariacie jak zapytałem o miejsce gdzie najczęściej tracą się auta.

Opublikowano

W Krk podobno najczęściej samochody tracą się z okolic kina Kijów; tak mi powiedzieli na komisariacie jak zapytałem o miejsce gdzie najczęściej tracą się auta.

nie można założyć monitoringu :gwizdanie:

Opublikowano

Mi samochód ukradli spod uczelni.. a dosłownie nie było mnie 5 minut.. kurde.... ale powiem Wam, że jak na policję to policja krakowska ma dużego plusa u mnie.. za odzyskanie samochodu :good:

Opublikowano

Panowie, dzwonił ktoś do mnie dziś ? Mam jakiś nieznany numer na komórce, a trochę już późno na oddzwonienie.