Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem dalej pijany :sick3: ... ale bede dzisiaj :good:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale wam zazdroszcze :slina: spocik z grilem a mnie tam nie ma :wallbash:

Opublikowano

Panowie dzięki za super spocika :) kiełbaski były smaczne, pogoda super.. następnym razem przywiozę kanisterek na oliwę co kapała z grilla :gwizdanie: może Tarpan by na tym pojeździł :kox:

Opublikowano

Ja już też dotarłem do chatki. Spocik myślę udany, kiełbaski się ładnie zrumieniły :)

Co do jutrzejszego wyjazdu do Katowic, to jednak pojadę :). Na chętnych będę czekał do 18:15 na parkingu przy stacji benzynowej przy Tesco na wylocie na Katowice.

Opublikowano

To jak coś to ja pojawie się koło 18.30 na Orlenie w Pszczynie na trasie katowickiej.. także Proton jak coś zjedź tam i kuknij czy mnie tam nie będzie.. Panowie, kto jeszcze jedzie??

Opublikowano

grill z kiełbaskami gitara :kox: troche potem zimno sie zrobiło ale ogólnie to :good:

Ja już też dotarłem do chatki. Spocik myślę udany, kiełbaski się ładnie zrumieniły :)

Co do jutrzejszego wyjazdu do Katowic, to jednak pojadę :). Na chętnych będę czekał do 18:15 na parkingu przy stacji benzynowej przy Tesco na wylocie na Katowice.

do Katowic nie pojadę ze względu brak czasu :kwasny:

Opublikowano

Wszystko w ramach możliwości. Ja jestem samotnikiem, to mogę sobie robić co chcę :)

A żadna :boobs: się nie chce przyczepić.

Dobranoc :papa:

Opublikowano

no było fajno nastenym razem jeszcze trzeba pogode lepsza zamowic

Opublikowano

a fotki jakieś są? kto tak zamulał w drodze powrotnej??

Opublikowano

a fotki jakieś są? kto tak zamulał w drodze powrotnej??

jechałem z dzieckiem :gwizdanie:

Opublikowano

Co do spociku w Katowicach :( nie dam rady wyskoczyło mi bierzmowanie :(:thumbdown:

:kwasny:

Grill Zaliczony, mam tu fotkę dla tych co chcieli a nie mogli :chytry: np Wihajster

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

200e3c6e8f47038emed.jpg

Opublikowano

widze,że ktos chce mnie tu jeszcze bardziej zdołować :decayed:

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=625054291 :mysli:[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 16:29_________________________________________________

Przejrzałem dzisiaj całe otomoto i kurcze nie ma nic fajnego z V6 tdi. W ogóle mało jest V6-tek. Chyba się nie sprzedają to przestali sprowadzać.

Opublikowano

I jak Proton byłeś na spocie?? ja dopiero teraz wróciłem z pracy.. nie ma jak kontrola "smutnych panów" :wallbash:

Opublikowano

I jak Proton byłeś na spocie?? ja dopiero teraz wróciłem z pracy.. nie ma jak kontrola "smutnych panów" :wallbash:

Byłem. Generalnie trochę chaos tam panuje. A6-tki, A4-ki, Trabanty :)

A cóż to za kontrola ? Myślałem, że to się skończyło z tym kontrolowaniem legalności softu.

Opublikowano

Panowie to wrzuci ktoś jakies foto ze spota? :>

Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=625054291 :mysli:[br]Dopisany: 14 Maj 2009, 16:29_________________________________________________

Przejrzałem dzisiaj całe otomoto i kurcze nie ma nic fajnego z V6 tdi. W ogóle mało jest V6-tek. Chyba się nie sprzedają to przestali sprowadzać.

no wlasnie ;( .. kurde trzeba byc cierpliwym .. cierpliwosc to cos czego nie mam :D

Opublikowano

Kamil ta a6 nawet chyba w dobrej cenia, ale tak poza tym to straszny golas... tam prawie nic nie ma z wyposażenia...