Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musieli jechać gdzie indziej. Odjeżdżałem sporo po Was i nie dotarli tam. Po drodze ich nie widziałem też.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moze nas sledzili :gwizdanie:

Opublikowano

własnie skonczyłem rezac.

Razem z Maćkiem siedzieliśmy od 21. reultat...

lusterko fotochromatyczne- jest

czujnik deszczu- jest

comming home- jest

:>

ide spac bo nie mam juz sily...[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 02:27_________________________________________________

ta dawid chetnie bys wziol :P .... hehehehehe... dzis na blatniej czy tam na tym wygwizdowie ??[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 17:20_________________________________________________sieman silnik 3 tys temu mial remont i turbinka tez miala remont wiec to mi nei pasuje ;/ bo wiem ze to moze byc cos z olejem :) rano nie kopci mocno,najbardziej kopci jak jest cieply, zobaczysz dzis :)

gdzie robiłeś remont turbawki?

ostatnio kolega robil w turbotechu regeneracje i mieli jakies wadliwe czesci. Auto dymi i turbo poszlo do reklamacji.

podobno cala seria turbin od nich miala z tym problem

Opublikowano

proton ja mam reflektometr jak chcesz to wpadnij :wink4:

Opublikowano

proton ja mam reflektometr jak chcesz to wpadnij :wink4:

lepiej wez go ze sobą wpadając na spocik :gwizdanie:
Opublikowano

wielki bracie wziąłem twój węgiel jak co to na następny spot go przywiozę pod warunkiem że ktoś weźmie GRILLA :naughty:

Opublikowano

wielki bracie wziąłem twój węgiel jak co to na następny spot go przywiozę pod warunkiem że ktoś weźmie GRILLA :naughty:

od razu czuje się pewniej jak wiem,ży ty opiekujesz się moim węglem :decayed:
Opublikowano

chyba w sobote sie nim zaopiekuje :decayed:

Opublikowano

:hi:

Wojtek, czy to normalne, że po tej wymienie płynu pedał sprzęgła tak trochę, jakby to powiedzieć, rzęzi ? Tak jakby gorzej smarował ten płyn i guma od tłoczka trudniej się przesuwała.

Opublikowano

Proton ja ciebie wołałem na radiu jak jechałeś na tą pierwszą miejscówke ale chyba miałeś wyłączone

Thx za spotka :naughty:

ps Dziewczynki grzecznie odprowadzone do domku :good:

Opublikowano

:hi:

Wojtek, czy to normalne, że po tej wymienie płynu pedał sprzęgła tak trochę, jakby to powiedzieć, rzęzi ? Tak jakby gorzej smarował ten płyn i guma od tłoczka trudniej się przesuwała.

raczej nie :wink4: może zbieg okoliczności

Opublikowano

byłem wczoraj w nałężu o 19 ale coś nie mogłem Was namierzyć :)

Opublikowano

byłem wczoraj w nałężu o 19 ale coś nie mogłem Was namierzyć :)

bo mieliśmy tam być ale miejsce było zajęte i pojachalismy gdzie indziej....szkoda ze nie zadzwoniłes :wink4:

Opublikowano

no właśnie numeru nie miałem do nikogo , a miejsce było zajęte - to fakt, ale nie widzialem ani jednej audiczki wiec stwierdziłem że to na pewno nie Wy :) następnym razem się pewnie zobaczymy

Opublikowano

no właśnie numeru nie miałem do nikogo , a miejsce było zajęte - to fakt, ale nie widzialem ani jednej audiczki wiec stwierdziłem że to na pewno nie Wy :) następnym razem się pewnie zobaczymy

:szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: podawałem kilka stron wcześniej

Opublikowano

no własnie :szukaj: :szukaj: :szukaj:

Amper szpanuje komórą i rzuca numerem na prawo i lewo...a Ty nie widzisz...[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 13:58_________________________________________________czyje tarcze? http://pokazywarka.pl/dobre_tarcze_hamulcowe/ :>

Opublikowano

no własnie :szukaj: :szukaj: :szukaj:

Amper szpanuje komórą i rzuca numerem na prawo i lewo...a Ty nie widzisz...[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 13:58_________________________________________________czyje tarcze? http://pokazywarka.pl/dobre_tarcze_hamulcowe/ :>

było opcja szukaj :szukaj::polew:
Opublikowano

wieszak nie czepiaj się :polew:[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 14:44_________________________________________________choć od tego są wieszaki....[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 14:44_________________________________________________tu nie bylo...

Opublikowano

co tu taka cisza :mysli: spicie juz czy jak :gwizdanie: