siemian Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 proton nie da się tak skasować jak mówiłeś dziwne "W modelu B6 można skasować serwis za pomocą przycisków : naciska się CHECK, włącza stacyjkę, w zegarach powinien być widoczny napis service, naciska się zerowanie albo ten przycisk z kluczem. Jednak w przypadku trybu LongLife nie jest to możliwe". Może auto masz w trybie LongLife. W B7 też się tak samo da skasować. Nawet w Istrukcji Obsługi o tym piszą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Jaka frekfencja dziś ? Standardowa + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 panowie mnie dzisiaj nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 panowie mnie dzisiaj nie będzie cóż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 a to dlaczego?? Mam nadzieje że przedłożysz Prezesowi stoswne zwolnienie L4 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 jutro się wyspowiadam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 idzie burza idzie burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 idzie burza idzie burza nam to nie przeszkadza przynajmniej na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie mnie nie będzie jednak bo będe REZAŁ :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Panowie mnie nie będzie jednak bo będe REZAŁ :kox: no to kto będzie poza prezesem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 piter proton napewno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 zdajcie relacje po spociku co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Też powinienem być pozdrówka :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dawid i Cycek tez zapewne sie pojawia nie mówiąc o Słodziutkim [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 17:28_________________________________________________spocik udany najadłem sie jak świnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Z tego co sie doczytalem to Siemiana tez nie bylo wiec nic chyba nie zostalo zniszczone :polew: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 21:32_________________________________________________Jaka frekwencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jaka frekwencja? średnia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ale tu cicho po spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Frekwencja raczej słaba niestety. Wku... mnie ta grupka idiotów co tam obok nas była, no ale nie poradzi się na to. Następnym razem proponuję żeby każdy sobie zabrał krzesełko i sobie siądziemy w kółeczko tam w tej zagrodzie obok. Popatrzcie jaką miron78 sobie furę kupił, zbladłem. Szkoda, że mnie na taką nie stać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Popatrzcie jaką miron78 sobie furę kupił, zbladłem. Szkoda, że mnie na taką nie stać ;( widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 witajcie. Własnie z Mackiem skonczylismy rezac (takie tam poprawki comming home i zawieszenia podsufitki) O kurcze widze że Miron poszedł po bandzie. A co zrobił ze starym autkiem bo też było Fajjne przez duże F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi