Opublikowano 29 Czerwca 200917 l Powiem tak, sprawa jest ciężka, bo rozmawiałem z gościem i już jest z kimś umówiony na jutro. Więc auto będzie nadal osiągalne, jeśli go jutro nie sprzeda. Będę informował na bieżąco. No chyba, żeby w ciemno kupić, ale jak auto było bite to bym się bał trochę. nie kupuje się kota w worku
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l Powiem tak, sprawa jest ciężka, bo rozmawiałem z gościem i już jest z kimś umówiony na jutro. Więc auto będzie nadal osiągalne, jeśli go jutro nie sprzeda. Będę informował na bieżąco. No chyba, żeby w ciemno kupić, ale jak auto było bite to bym się bał trochę. nie kupuje się kota w worku tylko worek z kotem
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l chłopaki jak jedźcie to może weźcie miernik lakieru zawsze to jest jakiś odnośnik.... jakie elementy były wymieniane/malowane
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l No tak, tylko trzeba go mieć :> kuzyn ma ...zapytam go ... jak coś podam siemianowi
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l Siemian na pewno ogarnie furę jeżeli chodzi o sprawdzenie co jeszcze ten Pug może
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? nie No tak Wieszak pewnie założył nam GPSy do aut i śledzi gdzie kto jest...
Opublikowano 29 Czerwca 200917 l siemka, jakbyście chcieli to zapraszam na spot http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowickie_11_lipiec_2009_pierwszy_spot_w_katowicach-t85081.75.html
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? oczywiscie .. k**wa slepy jestem nie zwracam uwagi na inne auta przychodzi koles do tatuarzysty i mowi ze chce wytauowane ferrari na huju dla dziewczyny ... - tatuarzysta - na pewno dla dziewczyny ? - koles - no ok .. nie dla dziewczyny .. dla chlopaka - tatuarzysta - to ok... jak dla chlopaka to zrobie ci to ferrari .. a dodatkowo wytatuuje ci 2 wielkie kola od kombajna na jajach ... - koles - fajnie .. ale po kiego kur... mi kola na jajach - tatuarzysta - po to jakby ci sie to ferrari zakopalo w gownie
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? oczywiscie .. kurfa slepy jestem nie zwracam uwagi na inne auta przychodzi koles do tatuarzysty i mowi ze chce wytauowane ferrari na huju dla dziewczyny ... - tatuarzysta - na pewno dla dziewczyny ? - koles - no ok .. nie dla dziewczyny .. dla chlopaka - tatuarzysta - to ok... jak dla chlopaka to zrobie ci to ferrari .. a dodatkowo wytatuuje ci 2 wielkie kola od kombajna na jajach ... - koles - fajnie .. ale po kiego kur... mi kola na jajach - tatuarzysta - po to jakby ci sie to ferrari zakopalo w gownie
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? oczywiscie .. kurfa slepy jestem nie zwracam uwagi na inne auta przychodzi koles do tatuarzysty i mowi ze chce wytauowane ferrari na huju dla dziewczyny ... - tatuarzysta - na pewno dla dziewczyny ? - koles - no ok .. nie dla dziewczyny .. dla chlopaka - tatuarzysta - to ok... jak dla chlopaka to zrobie ci to ferrari .. a dodatkowo wytatuuje ci 2 wielkie kola od kombajna na jajach ... - koles - fajnie .. ale po kiego kur... mi kola na jajach - tatuarzysta - po to jakby ci sie to ferrari zakopalo w gownie :polew:
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? oczywiscie .. kurfa slepy jestem nie zwracam uwagi na inne auta przychodzi koles do tatuarzysty i mowi ze chce wytauowane ferrari na huju dla dziewczyny ... - tatuarzysta - na pewno dla dziewczyny ? - koles - no ok .. nie dla dziewczyny .. dla chlopaka - tatuarzysta - to ok... jak dla chlopaka to zrobie ci to ferrari .. a dodatkowo wytatuuje ci 2 wielkie kola od kombajna na jajach ... - koles - fajnie .. ale po kiego kur... mi kola na jajach - tatuarzysta - po to jakby ci sie to ferrari zakopalo w gownie :polew: :laghing2: :laghing2: :lol1:
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l piter jechałeś dzisiaj żywiecką ok. 14:35? oczywiscie .. kurfa slepy jestem nie zwracam uwagi na inne auta przychodzi koles do tatuarzysty i mowi ze chce wytauowane ferrari na huju dla dziewczyny ... - tatuarzysta - na pewno dla dziewczyny ? - koles - no ok .. nie dla dziewczyny .. dla chlopaka - tatuarzysta - to ok... jak dla chlopaka to zrobie ci to ferrari .. a dodatkowo wytatuuje ci 2 wielkie kola od kombajna na jajach ... - koles - fajnie .. ale po kiego kur... mi kola na jajach - tatuarzysta - po to jakby ci sie to ferrari zakopalo w gownie Piter Ty ślepoto :wallbash: Stałeś na pasie do skrętu w lewo na wysokości moich tylnych drzwi...ja jechałem prosto
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l Siemian jaki ty nie domyślny jesteś :gwizdanie: on cie widział ale po prostu nie przyznawał się do ciebie
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l Piter Ty ślepoto :wallbash: Stałeś na pasie do skrętu w lewo na wysokości moich tylnych drzwi...ja jechałem prosto hehe no nie widzialem .. co innego mi glowe zajmuje niz szukanie ciebie po bielsku Siemian jaki ty nie domyślny jesteś :gwizdanie: on cie widział ale po prostu nie przyznawał się do ciebie lol hyhyhyhy
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l Siemian jaki ty nie domyślny jesteś :gwizdanie: on cie widział ale po prostu nie przyznawał się do ciebie oj wieszak wieszak... nie skomentuje tego... :evil: Piter Ty ślepoto :wallbash: Stałeś na pasie do skrętu w lewo na wysokości moich tylnych drzwi...ja jechałem prosto hehe no nie widzialem .. co innego mi glowe zajmuje niz szukanie ciebie po bielsku A to błąd... duuuży błąd
Opublikowano 30 Czerwca 200917 l Wojtek, oglądałeś swoje autko po sobotnim wyjeździe ? Ja miałem straszne plamy ze smoły, nie wiem czy to z tego poligonu czy z tej drogi co wyjeżdżaliśmy. Pół godziny to dzisiaj czyściłem