Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

:wallbash: to gdzie w końcu ten spot może ustalmy miejce na całą zimę bo co tydzień jest z tym problem :bicz2:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a tak wogole to czolem :sexinbed:

z kiera sie nie udalo :) primary objective jeszcze nie dziala .. musze miec modul jednak z koncowka Q ... mam z N i nie dziala multiF ... dziala poki co tempomat hyhy

jutro ma mi przyjsc modul Q ktory se zakupilem znowu za $ :D i kur.wa jak nie zadziala to daje auto godzicowi

i pany moja prosba nie robmy w chybiu (wojtek nie denerwuj sie ;P) tylko w bielsku bo z dojazdem tam wieczorem jest masakra poza tym ludzie sa z bielska + oscienne wioski i do bielska jest dla wszystkich mniej wiecej tyle samo drogi .. poza tym troche wiecej swiatla wiec i mozna cos zrobic przy aucie ... jak nie chcemy w karczmi to ku***a na sarni stok defaultowo i bedzie po klopocie wyboru miejsca no :) [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 07:54_________________________________________________

dawid :) hehe :polew: ja tak jeszcze nie sapie .. ale spoko hyhy

wogole to powiedz staremu zeby po zakupy nie chodzil za czesto bo mu zdjecia robia :polew: :polew: :polew: :polew:

aaa.jpg

a nie mówiłem z tym modułem...

i żeby tradycji stało się zadość........

..... a tak w ogóle to :hi: :hi: :hi:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

spoko spoko ... juz zakupilem odpowiedni .. wiec czekac ..czekac :)

i szukam bluetootha tez .. jakby ktos widzial to prosze cynka ..

Opublikowano

tym modułem to lipa.. ale człowiek uczy się na błędach....

piter tu masz to co Cie interesuje komplet http://www.allegro.pl/item825817901_bluetooth_audi_rnse_a3_a4_a6_tt_nowy_soft.html tylko drogie kurde jest ;/

końcówka S najnowszy soft furka pod iPhone 3Gs , HTC etc...

to co chłopaki podawali, że Q jest tez dobre ale ceny nie są niskie. Uważam, że 1tys na komplet to jest ok... bo można kupić moduły starsze ale one maja problem z nowymi fonami... za komplet zapłacisz kolo 350-400 pln

Opublikowano

tym modułem to lipa.. ale człowiek uczy się na błedach....

piter tu masz to co Cie interesuje komplet http://www.allegro.pl/item825817901_bluetooth_audi_rnse_a3_a4_a6_tt_nowy_soft.html tylko drogie kurde jest ;/

Nie będe przypominał że jak zwykle miałem racje... :takiego::ssij::bicz: :bicz: :bicz3:

Aczkolwiek Maciek rozumiem...

Dla tej 100 od tego handlarza co chciał się pozbyć tego szmelcu też bym wprowadzil Pitera w błąd...

.......żartowałem.....

.....nie wprowadziłbym. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:09_________________________________________________

tym modułem to lipa.. ale człowiek uczy się na błędach....

końcówka S najnowszy soft furka pod iPhone 3Gs , HTC etc...

to co chłopaki podawali, że Q jest tez dobre ale ceny nie są niskie. Uważam, że 1tys na komplet to jest ok... bo można kupić moduły starsze ale one maja problem z nowymi fonami... za komplet zapłacisz kolo 350-400 pln

teeee... pomocnik... :decayed::polew:

Opublikowano

ja nie wiedziałęm co Piter kupił... nie weryfikował zemną nic... wiec jak by komunikował się a ja bym wprowadził w błąd to wiesz....

siemian ty kochasz się czepiać innych a sam robisz nie lepiej.... szkoda słów.... :kwasny::wallbash:

:P:polew:

Opublikowano

o Ty sandalarzu jeden... :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:17_________________________________________________lepiej powiedz kiedy idziemy na wódke za tą stówe :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

strzała gnojki :kox:

Opublikowano

a swoją drogą to jeszcze pare modów Pitera i będzie sobie mógł drugie Audi złożyć... :polew: :polew: :polew: :polew:

...a jak mu dalej tak pójdzie kupowanie częsci to nawet trzecie i czwarte[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:20_________________________________________________

strzała gnojki :kox:

Piotrkowi się coś chyba pomyliło, myśli że zalogował się na rodzinnego chata :decayed:

Opublikowano

my tu przeciez jak w rodzinie :kox:

Opublikowano

ja bym uważał na niego bo siemian szuka dziewczyny a ty masz córkę :P

Opublikowano

nie dla psa kiełbasa :decayed:
Opublikowano

:polew:

Opublikowano

siemian palo niemyta :) .. whuja mnie chcesz robic ? :D .. sie ucze na bledach a za bledy sie placi :) zycie .. odbije to sobie na klientach hyhyhyhyhy

co do czesci to calkiem sporo mam manetek i tasm i modul i kierownice i poduche i jakies kabelki i wzmaka bose i wzmaka z tuba normalna i jeszcze jakies inne pierdoly wiec jak ktos chce ? :D to zapraszam .. mala wyprzedaz hyhy

a co do zlo "a swoją drogą to jeszcze pare modów Pitera i będzie sobie mógł drugie Audi złożyć" ... <--- zycie :) hyhy

sam modzisz sporo wiecej i drozej ode mnie wiec wiesz o co chodzi hyhy

maciek ... mowisz koncowka S ??? na pewno ? :D hyhyhy zeby nie bylo potem .... [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:34_________________________________________________piotrek <----- czolem stary dziadzie :tongue4:

Opublikowano

odbije to sobie na klientach hyhyhy

zapopmnij więcej juz ode mnie za strone nie dostaniesz :polew:
Opublikowano

siemian palo niemyta :) .. whuja mnie chcesz robic ? :D .. sie ucze na bledach a za bledy sie placi :) zycie .. odbije to sobie na klientach hyhyhyhyhy

co do czesci to calkiem sporo mam manetek i tasm i modul i kierownice i poduche i jakies kabelki i wzmaka bose i wzmaka z tuba normalna i jeszcze jakies inne pierdoly wiec jak ktos chce ? :D to zapraszam .. mala wyprzedaz hyhy

a co do zlo "a swoją drogą to jeszcze pare modów Pitera i będzie sobie mógł drugie Audi złożyć" ... <--- zycie :) hyhy

sam modzisz sporo wiecej i drozej ode mnie wiec wiesz o co chodzi hyhy

maciek ... mowisz koncowka S ??? na pewno ? :D hyhyhy zeby nie bylo potem .... [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:34_________________________________________________piotrek <----- czolem stary dziadzie :tongue4:

Piter tak nawet pisali u nas w wątku z bluetooth'em (btw zadzwon do nich i potwierdz dokładnie sobie.) Oni też zakładają ..

cytat z http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html

PHONE INTERFACE BOX Full functionality unless shown otherwise

8E0 862 335 <MY 2005.5 A4 (North America) - no Bluetooth

8P0 862 335 <MY 2004 A3 - Basic functionality only

8P0 862 335 A MY 2004 A3/A4 - Basic functionality only

8P0 862 335 D MY 2005 A4 >8E-5-533 000 - Basic functionality only

8P0 862 335 E MY 2005 A4 8E-5-533 001>>8E-5-600 000 - Basic functionality only

8P0 862 335 C MY 2006 A4 8E-6-000 001/8E-6-800 001>>

8P0 862 335 B MY 2006 A3/A4 (North America)

8P0 862 335 F MY 2006.5 A3/A4 (Europe)

8P0 862 335 G MY 2006.5 A4 (North America)

8P0 862 335 M MY 2007 (Europe)

8P0 862 335 J MY 2007 (North America)

8P0 862 335 H MY 2007.5 (Europe)

8P0 862 335 L MY 2008 (North America)

8P0 862 335 K MY 2008 (Europe, sw 0340) -> may get replaced under warranty due to faulty firmware

8P0 862 335 Q MY 2008 (Europe, sw 0350)

8P0 862 335 R MY 2008 (North America)

8P0 862 335 N MY 2009 (Europe)

8P0 862 335 P MY 2009 (North America)

8P0 862 335 S MY 2009.5 (Europe)

8P0 862 335 T MY 2009.5 (North America)

8L1 862 373A - Microphone

8J0 862 373 B - Mircophone BOSE/TEL for TT 8J

8P0 035 503E - Bluetooth Antenna

Opublikowano

poza tym siemian :) ... dokladam do tego auta bo na b8 mnie nie stac powiedzmy :) albo inaczej .. auto dla mnie powyzej 80k zł za szybko traci na wartosci zeby sie tym nie przejmowac ;)))

a b7 mi sie z zewnatrz nie podoba poprostu ... dlatego dokladam w srodek ktory mnie najbardziej interesuje .. funkcjonalnosc dla mnie sie liczy ... a tym jeszcze troche pojezdze dopoki b8 beda kolo 50 k ... kur.wa no !!!!! :D [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:42_________________________________________________

Piter tak nawet pisali u nas w wątku z bluetooth'em (btw zadzwon do nich i potwierdz dokładnie sobie.) Oni też zakładają ..

spoko spoko macku :) sie dowiem dokladnie tym razem hyhyhyh ;)))

Opublikowano

ale ja nie czepiam się do Twojego modzenia... Wkroczyłeś na dobrą droge.

Nie jesteś już owieczką zagubioną w wielkim świecie.

Tylko dlaczego przy każdym modzie zostaje Ci po 5 kompletów innych częsci... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:44_________________________________________________a tak wogóle MAciek do chu ja wacława co z moją turbiną?Umyj, porób foty. Trzeba sprzedać to... tą piękną sztuke :decayed:

Opublikowano

piter looknij sobie na listę wyżej co zrobiłem update i do wątku http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html

nawet sa jakieś nowsze

8P0 862 335 Q MY 2008 (Europe, sw 0350)

8P0 862 335 R MY 2008 (North America)

8P0 862 335 N MY 2009 (Europe)

8P0 862 335 P MY 2009 (North America)

8P0 862 335 S MY 2009.5 (Europe)

8P0 862 335 T MY 2009.5 (North America)

8P0 862 335 AA MY 2010 (Europe)

8P0 862 335 AB MY 2010 (North America)

link z http://www.audiforum.us/part-numbers/7639-audi-bluetooth-tel-interface-part-numbers.html[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 09:46_________________________________________________

MAciek do chu ja wacława co z moją turbiną?Umyj, porób foty. Trzeba sprzedać to... tą piękną sztuke :decayed:

ja nie wiem o co chodzi ja nie mam żadnej... :mysli:

Opublikowano

Tylko dlaczego przy każdym modzie zostaje Ci po 5 kompletów innych częsci... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[

heheh fakt :polew: :polew: :polew::) swieta sie zblizaja .. bede mogl wam prezenty robic !!!!!!!!!!!! :D yeeeeeah

maciek :) spoko polukam poszukam KUPIE KU.RWA :sexinbed:!