Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pęknięta szybka licznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: -mam pęknietom szybkę i potrzebuje ja wymienić myślałem o wymianie całej obudowy ale ze mam licznik 4 zegary i 1/2 fis i nie mogę nigdzie znaleźć używanej więc pomyślałem czy jest taka możliwość (może ktoś z was to robił) przeklejenia szybki z innej obudowy albo zakup obudowy bez fis i wyciecie otworu na 1/2 fis. Może macie jakieś pomysły na tego typu problem? :mysli:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

przypadkiem mam licznik od benzyny i w sumie to przymierzam się do wystawienia go na allegro.

Popatrz jakie tam są ceny a ja mogę Ci sprzedać ten licznik poniżej nich z klubowym upustem. :cool1:

Opublikowano
ze mam licznik 4 zegary i 1/2 fis i nie mogę nigdzie znaleźć używanej więc pomyślałem czy jest taka możliwość (może ktoś z was to robił) przeklejenia szybki z innej obudowy albo zakup obudowy bez fis i wyciecie otworu na 1/2 fis. Może macie jakieś pomysły na tego typu problem?

OK jesli chodzi o zegarki to rozumiem..jest roznica miedzy 4 a 6 ..ale jesli chodzi o fis to wydaje mi sie ze to bez roznicy..wiekszosc B5 ma standardowe wyciecie pod fis-a ..Wydawalaby sie ze jest tylko zaslepione :mysli:

Chodz powiem szczerze ,nie mialem okazji tam rozbierac wiec glowy nie daje.

Moze lepiej niech sie wypowie ktos kto to przerabial :notworthy:

Opublikowano

obejrzałem to wycięcie pod fisa.

Niestety żeby wyciąć większą dziurę trzeba użyć noża. To nie jest zaślepka którą da się wyjąć i włożyć inną.

Z odrobiną samozaparcia i dużą dokładnością akcja wycinania powinna zakończyć się powodzeniem.

Opublikowano
  • Autor

Ale oglądałeś przy wyjetej obudowie ? myślisz ze da rade wyciąć taka dziurę jak potrzebuje :mysli:

A masz może zdjęcie jak to wygląda od wewnątrz i czy ten plastik jest gruby?