Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przeciągnięcie kabla z komory silnika do wnętrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę przeciągnąć kabel do wzmacniaczy od aku do środka kabiny, dalej drogę mam już opracowaną. Zanim zacznę sam kombinować z miejscem przeciągnięcia chętnie dowem się jak WY to robiliście bo po co odkrywać amerykę dwa razy :decayed: Zdjęcia też mile widziane.

Przy okazji chcę przeciągnąć kabel do zasilania CB radia i zastanawia mnie jaką ramkę dwu bezpiecznikową wybrać.

Opublikowano
  • Autor

ale nie chcę tego ciągnąć przez komp a z drugiej strony, pod schowek, podobnie robiłem w pasacie b5fl ale w audi nie widzę tej wolnej uszczelki co w passacie :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robil ktos inna koncepcja niz pokazana w tym poscie????

Opublikowano

Dlaczego nei chcesz przez komp skoro to miejsce jest specjalnie pod to.... kazdy elektromechanik tamtedy ciagnie kabel do srodka. Wlasnie wczoraj zakladalem skrzyneczke basowa i 'specjaliscie' zajelo to moze 5minut, calosc montazu, z podlaczeniem radia, przeciagnieciem przewodow, podlczeniem skrzynki, masy, przykreceniem skrzynki do podlogi, zlozeniem wszystkeigo zajela 40minut ;)

Opublikowano

Ja mam przeciagniety kabel tam obok komputera jest tak uszczelka i wychodzi tak samo jak kabel przeciagniety przez kompa

Opublikowano

Siemka

Jeśli masz klime, to pociągnij od lewej strony, pod filtrem pyłkowym będziesz widział tam gumę(o ile się nie mylę to jakaś rurka tam wchodzi właśnie od klimy) i ja se właśnie tamtędy puściłem bez żadnych problemów, tylko musisz od środka (kabiny) wcisnąć łapę (nie musisz nic rozkręcać) i wyczuć kabel, i po sprawie.Powodzenia