Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z podświetleniem deski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem , a więc: po przekreceniu kluczyka od razu podświetla mi się deska rozdzielcza... Dziś instalowałem instalację audio w samochodzie i pod kolumną kierowniczą przekladałem kabel zasilający do akumulatora może coś się rozpięło/ zrobiło się zwarcie? Gdzie szukać usterki? Może bezpiecznik?

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego, a co Ci się dokładnie podświetla? W mojej a4 po przekręceniu kluczyka podświetla mi się od razu licznik i jest to w 100% normalne. Z tego co się orientuję była to opcja i nie ma tego we wszystkich a4.

Opublikowano
  • Autor

Tzn u mnie tak nie było;p Tylko w pewnym momencie się tak stało;p A więc:

Przekręcam kluczyk na zaplon (nie włączam świateł) i od razu podsiwetlają mi się zegary;) Reszta podswietlenia (nawiewy, zapalniczka, przyciski) włączają sie normalnie po włączeniu świateł;p Więc tylko ote zegary mi chodzi;p Może jest gdzieś zwarcie?;p

Opublikowano

A jesteś pewien że nigdy tak nie miałeś? Może po prostu dopiero teraz zwróciłeś na to uwagę? U mnie podświetlenie zachowuje się dokładnie tak samo jak to opisałeś i jest to norma - poszperaj za tym w historii forum, bo parę osób już o tym pisało...

...No, a jeżeli tak jednak u Ciebie nie było, to wrzuć do działu "zrób to sam" opis jak to zrobiłeś- parę osób się ucieszy :polew:

Opublikowano
  • Autor

...No, a jeżeli tak jednak u Ciebie nie było, to wrzuć do działu "zrób to sam" opis jak to zrobiłeś- parę osób się ucieszy

No bardzo śmieszne:D :polew: :polew: :polew:

Uwagę na to zwrocil mi znajomy ktory tez posiada a4 tylko ze z 96r. I od tamtej pory (tj wczoraj ) dziwnie sie z tym czuje xD :polew:

Pozdrawiam i dzięki że się ktoś zainteresował. :hi: