Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Co potrzebne do założenia radia symphony???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...Chciałbym w swojej audicy założyć radio symphony...Co trzeba pozmieniać żeby podeszło to radyjko wiem ze trzeba wymienić kosz na 2 din, klimatronik popielniczkę no ogólnie całą tą środkową konsole i czy coś jeszcze? Jesli możecie to napiszcie żebym wiedział co kompletować dokładnie.... i czy radio symphony II np. takie:

http://www.allegro.pl/item789792559_audi_symphony_ii_a4_najpewniej_bo_od_firmy.html

da rade wsadzić? Czy tylko jedynkę???

Opublikowano
  • Autor

Nom widzę że tam kolega wsadził jeszcze w starą konsolę :) Jak by ktoś miał do sprzedania kosz 2 din i nawet całą konsolę ta po lifcie to chętnie bym kupił :decayed: I jeszcze jedno czy taki climatronic będzie do tego nowego kosza po lifcie? http://moto.allegro.pl/item794780655_audi_a4_panel_sterowania_climatronic.html

I czy jest jakaś różnica jeśli taki climatronic jest z kosza 1 din?

Opublikowano

Kosz 2din widziałem w dziale sprzedam :).. Poszukaj. :wink4:.

climatronik podejdzie, u mnie jest taki jak z ogłoszenia a mam 2din :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Krzysiek a możesz powiedzieć jaki Cię wyniósł koszt tej przeróbki łącznie z radiem :)

Opublikowano

Całość operacji ok 250 zł bo radio symphony miałem już wcześniej kiedyś tam kupione jak mialem jeszcze Audi 80 B4 :) i nabylem je po tzw taniości .Jeśli masz możliwość założyć sobie symphony - zrób to . Auto o wiele ładniej wygląda - szczegolnie w nocy .

Opublikowano
  • Autor

No właśnie powoli będe zaczynał kompletować części :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem ale cos nie odbiera :disgust: Ja znalazłem coś takiego przez przypadek:

http://www.allegro.pl/item776048691_radio_nawigacja_cd_mp3_audi_navigation_do_a4.html

Gość niby mówi ze wyciągnął z audicy na auto złomie i nie wie czy działa... Jest tam ktoś z łódzkiego kto mógł by to sprawdzić jakos?? :decayed: Wydaje mi sie ze jesli by działała to nawet z takim panelem to okazja...

Opublikowano

stan tragedia :kox:... z tym ze to navi to raczej od b6 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Panel przedni by się może jakoś odratowało :decayed: Ale nie wydaje mi sie by za tą cene wogóle ona chodziła...

Opublikowano

Myśle ze przy odrobinie wysilku ruszylby ten sprzet - tyle ze nowy panel klanialby sie :)

Opublikowano

panel można zawsze kupić gdzieś albo odratować, ale podejrzewam że sprzedający dobrze wie ze navi nie działa, no i zostaje kwestia że nie pasuje fizycznie do a4b5 (rozmiarowo)

Opublikowano
  • Autor

Może by tam jakąś ja upchnął hehe :decayed: Ale też mi się nie wydaje by koleś dobry sprzęt za 150zł puścił...Bo zawsze panel jakoś można dokupić czy odratować...Pytałem co tam zepsute to nie wie ( albo głupa rżnie)...Przyjedź pan i sprawdź sobie bo ja nie wiem...Jak bym mieszkał bliżej to pewnie bym podjechał zobaczyć na to...

Pawelc dzwoniłem do kolegi z forum ale juz dawno pogonił ten komplet :thumbdown:

Ale dzieki za linka :good:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 17:54_________________________________________________A żeby podłączyć symphony trzeba kupować jakieś emulatory, przejściówki czy coś takiego?

Opublikowano

Wszystko pasuje pod stare kostki . Nie musisz nic przerabiać .